Zapis o Ragnaroku Poglavlje 56: Datum izlaska i rasprava

Zapis o Ragnaroku manga serija sada ide prema svom 56. poglavlju. Priča se iz mjeseca u mjesec pretvara u novu stranu. Preokret samo oblikuje priču. Prije nekoliko dana čitali smo 55. poglavlje manga priče. A sada, čekamo da vidimo što će se dalje dogoditi na avanturističkom pričom? Ostanite s nama kako biste saznali sve o Record Of Ragnarok Poglavlje 56.

Kada će biti objavljen zapis o Ragnaroku, Poglavlje 56?

Epska blockbuster manga priča, Record of Ragnarok Manga, uvijek pokreće svoja poglavlja 25. dana svakog mjeseca. Poglavlje 55 popularne mange objavljeno je prošlog mjeseca, 25. listopada. Čuli smo da bi sljedeće poglavlje mange moglo biti odgođeno ili odgođeno. No, na sreću, sve su to samo glasine. Poglavlje 56 je spremno za uvođenje u planirani datum i vrijeme.Dakle, prema našim izvorima, Rage of Ragnarok 56. poglavlje je spremno i izlazi ovog mjeseca, 25. studenog 2021., točno u 12:00 (JST). Naslov poglavlja još nam nije poznat, ali se nadamo da će uskoro biti objavljen. Pa, engleska prevedena verzija poglavlja pojavit će se nakon 25. studenog, vjerojatno nakon 3-5 dana od stvarnog datuma objavljivanja. Vrijeme mange očito će se razlikovati ovisno o vašoj vremenskoj zoni:

  • Za pacifičku vremensku zonu, poglavlje će izaći u četvrtak ujutro u 9 ujutro.
  • Za područja središnje vremenske zone, vrijeme je postavljeno na 11 ujutro.
  • Sljedeće za istočnu vremensku zonu, poglavlje će izaći točno u 12 sati.
  • Pa, na kraju, ali ne i najmanje važno, prema britanskoj vremenskoj zoni, poglavlje bi trebalo biti objavljeno navečer u 17 sati.

Možete li čitati Record of Ragnarok Poglavlje 56 online?

Pa, mnogi obožavatelji mange vani su nas pitali možemo li mangu čitati online ili ne. Nažalost, ne možete, za sada ne postoji službena stranica koja vam nudi online verziju manga priče. Ali također imamo male dobre vijesti za vas. Nedavno smo čuli da je Viz Media odlučila lansirati englesku verziju manga priče do jeseni ove godine, 2021. Stoga se nadamo da ćemo stvarne fizičke kopije mange dobiti do sljedeće godine, posebno do proljeća 2022. Dakle, obožavatelji morate čekati još nekoliko mjeseci. No, uvjeravamo vas, službena engleska verzija avanturističkog serijala manga uskoro izlazi da biste je svi pročitali.

Također pročitajte: Samostalno niveliranje 173. poglavlje Čitajte online i raspravu

Ovdje je sve što želite znati o Record of Ragnarok!

Record of Ragnarok je sjajna epska avanturistička japanska manga serija. Napisali su ga poznati pisci Shinya Umemura i Takumi Fukui, a objasnio ga je i ilustrirao Ajichika. Serija je prvi put lansirana 2017.

To je prekrasna priča, koja nam objašnjava stvarnost života s daškom magije i misterija. To je bitka između mrtvih i živih. Tko će preživjeti u očima 13 najmoćnijih bogova? Hoće li ljudska rasa dočekati kraj? To je sjajna manga za prepijanje. Svakako provjerite, ako još niste uhvatili ovu epsku avanturističku manga priču.