Yashahime Sezona 2 Epizoda 4: Štit Spiritual Mountain Air Datum

Yashahime: princeza poludemon , animirana serija koju je producirao Sunrise, prilagođena je istoimenoj mangi. Ovo je nastavak uspješne serije Inuyasha, koja je nastala po uzoru na seriju manga Rumiko Takahashi. Pokriva priču o Towi i Setsuni Higurashiju, djeci blizancima Sesshomarua i Rina te kćeri Morohi, Inuyashi i adolescentnoj kćeri Kagome Higurashi. Ova je emisija debitirala u listopadu 2020. i trajat će do ožujka 2021. Yashahime: Princeza poludemon vratila se ovog listopada za drugu sezonu. Nakon 3 uzbudljive epizode, kada će biti objavljena Yashahime sezona 2, epizoda 4?

Ali imaju još dvije poteškoće s kojima se moraju nositi: Inuyasha i Kagome. Inuyasha i Kogame neće biti zastrašeni i mogli bi progoniti Kirinmarua i nastojati poraziti Zero. Zbog toga će Rinin život biti ugrožen. Sheshomaru se odlučio pridružiti Kirinmaruu kako bi spasio Rin nakon što ju je zapečatio. Kagome i Inuyasha su zapečaćeni unutar Srebrnog bisera od strane Sesshomarua. U sadašnjosti, Jaken i Sesshomaru su u lovu na trojac. Setsuna se bori protiv demona kojeg je Riku razrezao i zgrabio Zeleni biser.Yashahime: Princeza poludemon  Sezona 2, epizoda 4: Očekivana radnja

Towa, Moroha i Setsuna okupljaju se u šumi u 4. epizodi 2. sezone Yashahime, što dovodi do nove ere za princezu poludemona. Moroha otkriva razlog zašto su ušli u šumu kao odgovor na Towino ponovno ispitivanje. Druga sezona princeze poludemona Yashahime prikazuje trojac dok idu u korak s demonima.

Također pročitajte: Mushoku Tensei Sezona 2, Epizoda 4: Datum izlaska sljedeće epizode

Yashahime: Princeza poludemon  Sezona 2, epizoda 4: Datum izlaska

Četvrta epizoda Yashahime: Princess Half-Demon – The Second Season bit će objavljena 23. listopada 2021. Tijekom bitke, 3 demona su vjerovala da će dobiti krv Sesshomaruove kćeri, ali su platili cijenu kada su im obezglavljene. Setsuna se borila sama jer je naložila Morohu i Towi da idu. Ponovno se povezuju nakon borbe i nastavljaju svoju avanturu. Zero, Kirimanru i Riku su se okupili.

Gdje gledati Yashahime: Princeza poludemon, sezona 2, epizoda 4?

Yashahime sezona 2, epizoda 4 bit će dostupna na Crunchyroll i Funimation u subotu u 17:30 JST. Ako živite u drugoj zemlji, možete gledati Yashahime 2. sezonu, 4. epizodu na Hulu i VRV-u putem Crunchyrolla.