World Trigger Poglavlje 218 Datum izlaska mange, curenje i spojleri

Uvod

Prethodni mjesec bio je svojevrsno iznenađenje za sve ljubitelje popularne japanske mange Svjetski okidač . Za prethodna tri mjeseca kreator Daisuke Ashihara kontinuirano objavljuje dva uzastopna poglavlja. Dakle, obično se tvrdokorni obožavatelji ove mange raduju što će vidjeti dva poglavlja i ovog mjeseca. Prethodna dva izdanja, vezano uz test u gostima, privukla su našu punu pozornost. 14thi 15thdijelovi su bili jednostavno prestrašni. U prvom dijelu, momčad 7 se suočila sa sramotnim porazom od momčadi 5. Što se tiče posljedica, moraju se suočiti s kaznom za svoj gubitak. Dakle, evo svega što biste trebali znati o nadolazećem World Trigger Chapter 218.

World Trigger Chapter 218 ima brojne lukove nagomilane unutar sebe. početak poglavlja odvijat će se sa sekvencom oluje uma koja će uključivati ​​sesiju sa Suwom i njegovim timom. Njegov će tim morati otkriti misterij i točno rješenje iza zagonetke koja im je donijeta u zadatku. Nakon što to riješe, glavni događaj će započeti u mangi.Sažetak prethodnog poglavlja

Dva uzastopna poglavlja objavljena su prethodnog mjeseca u utoru World trigger. Dakle, prije nego što pređemo na temu 218. poglavlja World Trigger, pogledajmo prethodno poglavlje. Dakle, u poglavljima 216 i 217 odigrala se gostujuća misija između dva odreda. U prvom pokretu, Odred 7 se sukobio s Odredom 5. Ali najzanimljivije u ovom meču bilo je to što se cijeli tim borio protiv jedne osobe. Jedini igrač Mizukami bio je dio momčadi 5. Pa… iako se cijela momčad borila protiv jednog igrača, momčad Suwe suočila se s potpunim porazom. Nakon što su bili suočeni s porazom, šibicari su najavili još jednu utakmicu.

Spojleri za World Trigger Poglavlje 218

Dakle, u nadolazećem World Trigger Chapter 218, dok je gostujuća misija trajala, odred Suwa je dobio poruku s granice. U toj poruci singl postavili su jedno jednostavno pitanje. Zadano ograničenje broja riječi za odgovor na pitanje bilo je četiri stotine riječi. S druge strane, Squad of Suwa je imao do 18:30 sati da obavi posao. Dakle, Suwa i njegova ekipa će najvjerojatnije dati sve od sebe da odgovore na pitanje u zadanom roku. Bez obzira na to, odgovoriti na to točno pitanje u zadanom roku neće biti tako lako. To je zato što će njihov odgovor na pitanje izravno utjecati na nadolazeći set igre za druge momčadi.

Poznavajući našeg dječaka Suwa, on uvijek ide naprijed s nekom vrstom proračuna u glavi. Zato bi mogao kalkulirati svaki mogući ishod u meču. Ali s obzirom na zadaće koje su dali svima njima, njegovi izračuni vjerojatno neće utjecati na usklađenost sjednice.

Kada i gdje čitati?

Internetska stranica za čitanje manga Viz već je zakazala izdavanje World Trigger Chapter 218 6thsiječnja 2022. Osim toga, najnovije poglavlje ove mange bit će dostupno na Shonen Jump-u. A ako ste mobilni korisnik, možete koristiti tachiyomi aplikaciju za neslužbeno čitanje poglavlja.