Vin Diesel će se vratiti kao sjajan u Disney + seriji 'I Am Great'.

Marvel Studios najpoznatiji je po vrsti buke koju donosi u kina, a jedan od obožavatelja najomiljenijih likova u produkciji je GROOT. Od njegovog glasa do izgleda, sve o junaku Čuvara galaksije donosi širok smiješak kad god se lik prikaže u filmovima. Marvel Studios nikada nije propustio održati ludnicu među svojim obožavateljima i ovaj put je napravio veliki zaokret najavljujući ne jedan ili dva filma već cijelu seriju temeljenu na Grootu. Serija je najavljena prije dan a to je 12. studenog ove godine na Disney+ dan. Sama serija nosi naslov I AM GROOT.

Za sada se ne zna datum izlaska i bilo što drugo o seriji osim činjenice James Gunn , redateljica sva tri dijela Čuvara galaksije, bit će izvršna producentica serije, a redateljica animacije je Kristen Lepore. Serija se svojom najavom uspijeva pridružiti popisu potvrđenih emisija marvel produkcije. Njegova prva službena objava objavljena je još u prosincu 2020. Njegova proizvodnja je započela nekoliko mjeseci nakon objave u kolovozu, a Kristen se pridružila u studenom. Međutim, buzz je još jednom stvoren i ovaj put zasigurno s većom snagom kada je njegov logo pao dan prije.Serija pripada četvrtoj fazi (izdanje između 2021.-23.) Marvelovog kinematografskog svemira i nadograđivati ​​će se na rast i probleme koji prate različite avanture animiranog lika. Proizvođači su prilično zadovoljni odazivom i nastavili su izgraditi zasebnu platformu za lik jer su vidjeli kako se ljubav prema liku povećava svakim danom i bili su uvjereni da će serija prikupiti istu količinu ludila među publikom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju dijeli Disney+ (@disneyplus)

Hoće li se Vin Diesel vratiti u Groot seriju?

Kako je serija nakon najave izazvala buku, obožavatelje je zanimalo hoće li Vin Diesel će se dogoditi i glasu u seriji? Vin Diesel je bio glas iza Groota u svim čudesnim filmovima. Uloga u seriji postat će njegova druga TV serija nakon Brzih i žestokih špijunskih trkača. Sa svojim hvalevrijednim glasom u svakom Grootovom nastupu, obožavatelji su vrlo sigurni da će glumac i dalje biti dio Grootovog dugo očekivanog nastupa u seriji. Međutim, za sada se ništa ne može potvrditi jer su tvorci sve držali u tajnosti.