Vampir umire za kratko vrijeme, epizoda 4, datum izlaska i promocija

Uvod

Vampir… neugledno biće koje stvarno voli letjeti okolo poput šišmiša i sisati krv. Kao što smo svi čitali iz onog poznatog romana Brama Stokera (Pogodi ime), oni su opaka stvorenja, ali imaju mnogo slabosti poput češnjaka, križeva svete vode i što je najvažnije... sunčeve svjetlosti. Sada... razmislite o vampiru koji voli igrati igrice, a ne sisati krv. Da... Lord Draluc je vampir koji voli igre čija je slabost... pa... sve. Svaki put umire od najmanjeg šoka, pretvarajući se u deponiju pepela. Da, govorimo o Vampir umire za kratko vrijeme anime. U ovom članku ćemo raspravljati o detaljima izdanja 4. epizode The Vampire Dies in No Time.

O Animeu

Dakle, koja je njegova priča? Naš lovac na vampire Ronaldo je otkrio da je vampir koji živi u dvorcu oteo dijete. Kako bi bio heroj, on napada dvorac s namjerom da spasi dijete i izbriše postojanje vampira. Ali taj vampir je naš Draluc, strašljivi mačak koji se i na najmanji šok pretvara u deponiju pepela. Osim toga, tog prokletog klinca nikada nije zarobio. Dvorac je upravo koristio kao svoje vlastito igralište.

Sada je na kraju dvorac lorda Draluca uništen i on postaje beskućnik. Ili on? Pa, prebacio se u Ronaldov ured ne brinući se o tome da se drugi nerviraju. Kompromitirajući zbog svojih razlika, moraju raditi kao tim kako bi se zaštitili od drugih prognanih vampira, opakog urednika Ronalda, istražitelja i drugih, uz činjenicu da Draluc cijelo vrijeme umire.Vampir umire za kratko vrijeme popularan je anime koji se počeo emitirati 4thlistopada ove godine. Režirao je Hiroshi Koujina, producirao Frontier works i medijsku kuću Kadokawa, a animirao Madhouse, anime je nekako stekao dovoljno popularnosti Neposredno nakon početne epizode da je prošao kroz umjerenu ocjenu od 6,68 (In MyAnimeList). Sada kada su već emitirane tri epizode ove prve sezone, pričajmo o Vampiru umire u 4. epizodi No Time.

Očekivana radnja za Vampir umire za kratko, 4. epizoda

Dolazak Supernove počinje s The Vampire Dies in No Time Episode 4, a policija izvještava o novonastalom čudovištu. Srećom, Supernova stiže i ubija zvijer svojom oštricom. Vampir umire za kratko vrijeme otkriva misterij iza vampira Drakula i lovca na vampire Ronalda. Od najnovije, The Vampire Dies in No Time Episode 4, policija se pita tko je Supernova ubio čudovište. Žena je razgovarala s dvojicom policajaca i ustanovila da nisu ozlijeđeni. Žena je pobjegla s mjesta događaja, rekla je da gleda stanice i da bi VRC mogao vratiti tijelo.

Također pročitajte: 86 Osamdeset i šest sezona 2, epizoda 4, datum izlaska i sažetak

Očekivani datum i vrijeme izlaska za The Vampire Dies In No Time, 4. epizoda

Ako sve bude po planu bez ikakvih prepreka, onda možemo očekivati ​​nadolazeću The Vampire Dies in No Time Episode 4 25.thlistopada ove godine. Tako? Koliko je dana preostalo? Da… Ostalo je 5 dana do izlaska 4. epizode. Očekuje se da će serija imati još 8 epizoda u rukavu, a nove epizode 'The Vampire Dies in No Time' izlaze svakog ponedjeljka u 23:00 JST. Možete ga gledati (na legalan način :)) na online platformi za streaming animea Funimation koja je ujedno i davatelj licence emisije.