Uskoro će se lansirati 2. sezona Interspecies Reviewers; Hoće li se priča nastaviti?

Uvod

Mi kukavi imamo širok okus žanrova za anime. Neki vole Shonen (za one koji su u moći prijateljstva n sve), neki poput Isekaija (za one kojima je dosadio IRL i žele početi iznova, ali zapravo ne mogu), neki poput Komedije itd. Jedan od najpopularnijih žanrova među svim tim varijantama je žanr Ecchi. Za one koji ne znaju što je ovo, postoje neke sličnosti između Ecchija i Hentaija (trebali biste znati što je hentai), a postoji i granica između ecchija i hentaija. No, neki legendarni kreatori previše postoje da njihov anime prelazi granicu i da bi zadovoljili (usamljene) obožavatelje nude uslugu obožavatelja (Booba). Anime o kojem ćemo govoriti jedna je od vrsta u ecchi svemiru. “Ishuzoku Reviewers” ​​ili “Interspecies Reviewers” ​​nije popularan samo zbog svoje usluge obožavatelja, već i zbog svoje zanimljive radnje. Ako ste do sada mislili da su svi ecchi douche osim srednje škole DxD, trebali biste isprobati ovaj. Kako je prošlo neko vrijeme da je prva sezona završila s emitiranjem, razgovarajmo o nastavku Interspecies Reviewers.

O čemu je ovaj anime?

Dakle... o čemu je ovaj anime? Ako stvarno ne želite samo nastaviti i gledati ga bez uvoda, evo jednog za vas.
u svijetu žive nebrojene vrste vrsta, od poletnih vila do sočnih sluzi. Očito, tako fina mješavina stvorenja ima široke i privlačne kvalitete bordela koji vam nude toliko izbora, pomalo je teško odlučiti koju succu-djevojku doživjeti uzbudljivo, ali ipak iskustvo druženja.Srećom, mala skupina odvažnih ratnika odluči napraviti veliki korak i osvijetliti ostatak ljudi. Ovi perfektni putnici svoju misiju smatraju istraživanjem afiniteta svake vrste succu djevojaka kroz iskustva iz stvarnog života. Jesu li to vatreni vrući daždevnjaci ili hu(moo)ngous krave djevojke, recenzenti sve što želimo isključuju nevrstavan.

Pa... zvuči pomalo perverzno, zar ne? Oni koji su upoznati s mangom znat će kakva pervitost čeka u nastavku Interspecies Reviewers.

Očekivani datum puštanja u prodaju za Interspecies Recenzente Nastavak

Prva sezona “Interspecies Reviewers” ​​počela se emitirati 11thsiječnja 2020., a emitiranje je završilo 28thožujka 2020. s ukupno 12 solidnih epizoda. Na temelju istoimene Amaharine ecchi mange, vizualizirala ju je Maša. Do sada je put za 'Interspecies Reviewers' bio pun kontroverzi. Funimation je bio prvi koji je licencirao 'Interspecies Reviewers', a 3 epizode su također simultano emitirane na platformi s engleskim podmornicama. Međutim, Funimation je kasnije uklonio seriju, tvrdeći da je 'ispao iz njihovih standarda'.

Nakon ovoga, ostalo je povijest. Obožavatelji su bili poput “Usuđuješ se? Da razgovara sa mnom na takav način?' i masa je glasovala za anime na univerzalnoj anime informacijskoj platformi MyAnimeList čineći 2ndnajbolje ocijenjeni anime odmah nakon 'Fullmetal Alchemist: Brotherhood' (molim vas nemojte se truditi uspoređivati ​​FFS, jer trenutno nije ni bliže). Dakle, da ne bude očito, ali obožavanje ecchi animea je iznimno pretjerano sa svih aspekata. No, prema globalnim kontroverzama, japanski producenti i američki streaming divovi su ga zaustavili, pa je teško govoriti o bilo kakvom približnom datumu izlaska Interspecies Reviewers Sequela. Ali kako je ostalo puno materijala za manga; svakako možemo očekivati ​​nastavak Interspecies Reviewers i o datumu izlaska, ako su izgledi tada dobri, ponekad u 3.rdili 4thkvartal 2022.