Tobey Maguire VRAĆA SE u Spider Manu 4 i “SREĆAN SAM SE PRIDRUŽITI MCU-u”

Spider-Man: Nema puta kući Slučajno je to jedna od najbolje napisanih priča o Spider-Manu. Nakon tako velikog hita, Marvelovi obožavatelji sada su stvarno oduševljeni da kopaju više o Spider-Manu pričama. Nedavno, prije nekoliko dana, MCU je dao službenu oznaku Tobey Maguire verzija Spider-Mana. Ne može se poreći da tri različita Spider-Mana imaju svoj poseban dodir svojim likovima. Ali tko će zakucati Spider-Mana 4? Ostanite s nama, kako biste saznali sve o tome, samo ovdje dolje.

Hoće li Tobey Maguire glumiti u Spider-Manu 4? Sve što trebate znati o ovome

Vrlo su male šanse da Tobey Maguire dobije solo film u MCU franšizi. Ali hej, Sony bi možda planirao glumiti Tobeya u njihovom filmu Spider-Man. Ljudi žele vidjeti četvrti dio Spiderman film iz stajališta Sama Raimija . Ostao je još strip o Spider-Manu, koji se može koristiti za sljedeći film o Spidermanu.Sony Pictures još uvijek mora dati službenu najavu o tome. Ali mislimo da bi mogli razmotriti ideju snimanja još jednog filma o Spider-Manu s Tobeyjem Maguireom u glavnoj ulozi. Čitatelji Marvelove knjige već znaju za ovu knjigu. Ali oni od vas, koji to još ne znaju, dopustite mi da vam kažem, postoji knjiga o Spidermanu, pod nazivom Kraven's Last Hunt, koju još treba obraditi. Slučajno je knjiga mračni dodatak priči o Spider-Manu. Obožavatelji smatraju da bi bilo najbolje zamisliti Tobeyja Maguirea za ovu priču, jer priča prikazuje i Mary Jane. Pa, konačna odluka i dalje ostaje na Sonyju. Hoće li razmišljati o Tobeyju Maguireu u Spider-Manu 4?

Tobey Maguire i Andrew Garfield dobili su posebnu oznaku u MCU franšizi! Sada su dio MCU-a!

Nedavno su i Tobey Maguire i Andrew Garfield sada su dio obitelji MCU. Nakon izvanredne izvedbe od Tom Holland u nedavnom Marvelovom filmu, Spider-Man: No Way Home, obožavatelji su poludjeli za likom Spider-Mana. Vidjevši bazu obožavatelja Spider-Mana, MCU studiji su nedavno odlučili dati odgovarajuću oznaku Tobeyju Maguireu i Andrewu Garfieldu.

U nedavnom MCU filmu koji se vrti oko Spider-Manovih avantura, njih dvojica su jednostavno nazvani 'Petar Two' i 'Peter Three'. Ali sada kako bi ublažio kaos, studio je odlučio pravilno imenovati ove Spider-Man varijante. Tobey Maguire prozvan je 'Spider-Man iz prijateljskog susjedstva'. Dok je Andrew Garfield nazvan 'The Amazing Spider-Man'.

Nitko od obožavatelja Marvela nije mislio da će se to dogoditi. No, srećom, sada su sva tri Spider-Mana dio MCU franšize. Ne samo Sony već i MCU također planira napraviti četvrti dio priče o Spider-Manu. MCU-ova verzija Spider-Mana nastavit će glumiti Tom Hollanda u filmu. Eto, to je za sada sve, više ćemo vas obavijestiti o ovoj temi, čim dobijemo nešto novo po tom pitanju. Do tada, za najnovija ažuriranja o novim filmovima i serijama, ostanite povezani s nama, upravo ovdje.

OznakeAndrew Garfield Tobey Maguire Tom Holland