Sve što trebate znati o jučerašnjem marketinškom skandalu Universal Studija s Anom De Armas i zašto ih se tuži?

Uvod

Sljedbenici popularne glumice Ana De Armas podnose tužbu protiv Universal Studios . Razlog zašto fanovi tuže studio je taj što su jučer izbrisali scene glumice iz glazbene ljubavne emisije koja je objavljena 2019.

Radnja filma bila je prilično zanimljiva. Radnja se vrti oko mladog glazbenika u usponu Jacka Malika (glumi Himesh Patel ). Na Zemlji se dogodio veliki zamračenje i zbog toga je Jack Malik ostao jedina osoba na svijetu koja se sjeća slavnog benda Beatles. Iskoristivši ovu priliku, Jack Malik počinje nastupati na pozornici kao solo izvođač koji pjeva pjesme Beatlesa i na taj način stekne veliku slavu za sebe.Popularna glumica iz filmova poput Nema vremena za umiranje ili Izvadite noževe pojavila se u emisiji kada je prvi put objavljena. Glumila je za lik Roxane. U tom kontekstu, trebali biste znati da je Roxane ljubavni interes, Jack Malik. Malik bi je predstavljao u pjesmi koju bi izvela pred publikom. No, zbog nekih sporova, Universal Studio je u konačnici izrezao sve njezine scene, iako se pojavila u traileru filma.

Zašto su obožavatelji podnijeli tužbu protiv Universal Studios?

Međutim, brojni obožavatelji nisu olako shvatili ovaj incident. Kao rezultat toga, neki od njezinih obožavatelja tužili su studio zbog svojih nedjela. dvoje obožavatelja Ane De Armas podnijelo je saveznu grupnu tužbu 21svsiječnja ove godine (petak). Izvještaji kažu da su se žalili studiju da su bili prevareni da su kupili film na Amazon Primeu koji ih je koštao 3,99 USD. Nakon što su iznajmili film, isključivo zato što su mislili da će tamo biti Ana De Armas, otkrili su da u finalnom dijelu serije nema ni traga njihovoj omiljenoj glumici.

Tužba je pokrenuta protiv Universal Studiosa zbog njegovog angažmana u lukavom marketingu. Također se navodi da oni žele dati najmanji iznos od 5 milijuna USD za kupce koji su pogođeni. U tužbi se spominje da je potrošačima obećana emisija u kojoj će se pojaviti Ana De Armas kao što je nagovještavao trailer za Jučer. Ali u konačnom izdanju filma potrošači nisu vidjeli nikakve tragove glumice Ane De Armas. Dakle, studio nije uspio dati nikakvu vrijednost za kupnju takvih potrošača.

U intervjuu za CinemaBlend 2019., redatelj filma, Richard Curtis već je objasnio da gledatelji emisije ne podržavaju ideju da će Jack Malik biti odvojen od svoje simpatije. Lik je igrao Lily James . Izvještaji su također otkrili da je sličan slučaj tužbe odbacio sud koji je uključivao film Ryan Gosling , Voziti. Film je objavljen još 2011. godine. U tužbi se navodno spominje da je teaser filma predstavljao emisiju kao brzi akcijski film. ali sve što su obožavatelji dobili je spora drama koja je sadržavala mnogo nasilja.

OznakeAna De Armas Himesh Patel Izvadite noževe Lily James Nema vremena za umiranje Ryan Gosling Universal Studios