Sukcesija 3. sezona; Datum izlaska za The Roy Family Battle Royale!

'Succession' je američka satirična dramska TV serija koju je kreirao Jesse Armstrong. Premijerno je prikazana 3. lipnja 2018. na HBO-u, a obnovljena je za 3. sezonu Sukcesije koja bi trebala biti objavljena 17. listopada 2021. na HBO-u.

Kao što ime sugerira, serija je usredotočena na disfunkcionalnu obitelj Roy, vlasnike svog globalnog medijskog i zabavnog konglomerata, Waystar RoyCo, koji se bore za kontrolu nad tvrtkom usred napetosti oko zdravlja obiteljskog patrijarha Logana Roya (Brian Cox ).

Glumci i ekipa

Serija ima ansambl koji uključuje Hiama Abbasa kao Marciu Roy, Nicholasa Brauna kao Grega Hirscha, Jeremyja Stronga kao Kendalla, Kierana Culkina kao Romana, Sara Snook kao Siobhan, Matthewa Macfaydena kao Toma Wambsgansa i Alana Rucka kao Connora.Neki drugi glumci s ponavljajućim ulogama su Peter Friedman, Natalie Gold, Rob Yang, Arian Moayed, J-Smith Cameron i Dagmara Dominczyk.

Nasljednica 3. sezone

Sezona 1 i 2 serije 'Succession' imale su po 10 epizoda, a očekuje se da će i sezona 3 imati 10 epizoda.

Predstavljanje trailera prije nekoliko dana ostavilo je obožavatelje s nestrpljenjem čekajući izlazak sezone. Predstavio nam je Josha Aaronsona Adriena Brodyja i Lukasa Matssona iz Alexandera Skarsgarda koji se čine iznimno snažnim i uzbudljivim likovima.

Predviđena za premijeru sljedećeg mjeseca na HBO-u, serija će nastaviti tamo gdje je stala s beskrajnom dramom obitelji Roy nakon što je Kendall otpustio svog tiranskog oca Logana Roya u finalu druge sezone.

Snimka teasera prepuna je uobičajenog mračnog humora serije, zamašnih njujorških prizora i medijskih ludosti.

Shiv Roy, rođak Greg, Tom Wambsgans, Gerri Kellman i Connor Roy također su osjetili svoju prisutnost u traileru.

Savjeti za 3. sezonu sukcesije

Jeremy Strong, koji glumi Kendall Roy, također je zadirkivao obožavatelje s onim što je novo za njegov lik sljedeće sezone. Možemo očekivati ​​da će sezona 3 biti 'široka i moćnija'.

Pitanje je hoće li se to samo Kendall osjećati osnaženim, ili oni koji žele i njega srušiti...?

Detalji su još uvijek ispod kako ne bi pokvarili fanove, ali prilično je očito da su Royevi prešli u puni ratni mod.

Brian Cox koji na ekranu glumi patrijarha Logana otkrio je da su novi scenariji puni ubojitih obrata zapleta i cliffhangera te da imaju jak udarac!

Postavka za 3. sezonu

Osim toga, lokacije i postavke snimanja također će ove sezone biti lijepe i iznimno estetski ugodne, što će, nadamo se, uravnotežiti svu dramu i intenzitet!

Jedna od glavnih lokacija u kultnom hotelu Plaza u New Yorku.

Tim Successiona navodno je snimao u nizu blistavih postavki diljem hotela, uključujući Palm Court, Terrace Room, Grand Ballroom i Royal Suite.

Nova lica ove sezone

Sanaa Lathan se pridružuje glumačkoj ekipi kao Lisa Arthur, ugledna njujorška odvjetnica.

K-pop zvijezda Jihae Kim također je dodana u miks, glumeći PR gurua Berryja Schneidera, a Linda Emond će glumiti stariju pomoćnicu Bijele kuće Michelle-Anne Vanderhoven.

Gdje gledati Sukcesiju, 3. sezonu

Gledajte 3. sezonu 'Succession' 17. listopada na HBO-u i HBO Maxu. Možete ga gledati i na ODMAH ako ste gledatelj u Ujedinjenom Kraljevstvu.