Stranger Things sezona 4 Millie Bobby Brown SMRT POTVRĐENA od strane Showrunnera

Uvod

Stranger Things sezona 4 upravo je na putu. Tamošnji obožavatelji oduševljeni su vidjeti četvrti dio ove popularne Netflix niz. Postupno se priča sve više transformira i razvija. Do sada smo u seriji vidjeli 3 sezone. I upravo sada, obožavatelji se raduju sljedećoj sezoni showa. Ostanite s nama kako biste saznali najnovija ažuriranja 4. sezone Strangers Thingsa, upravo ovdje.

Kada će se pojaviti nadolazeća sezona?

Na društvenim mrežama pronašli smo teaser trejler 4. sezone Stranger Things koji je došao s naslovom 'Dobro došli u Kaliforniju'. I ne samo to već je pred obožavateljima proglašen i naslov prve epizode 4. sezone Stranger Thingsa. Prva epizoda četvrte sezone nosi naziv “ Prvo poglavlje: Klub paklene vatre ”. Doista, likovi rastu sa svakim trenutkom serije. Zaista nemamo točan datum izlaska serije. No, četvrtina serije trebala bi biti objavljena sredinom nadolazeće godine, 2022. Ne možemo reći da su vijesti savršeno točne, ali mislimo da bi se mogle emitirati na Netflixu sljedeće godine, u srpnju ili kolovozu. Jeste li spremni svjedočiti najuzbudljivijoj i ujedno zastrašujućoj sezoni Stranger Things? Do tada, ako još niste pogledali posljednje 3 sezone serije, zašto još čekate? Posljednje 3 sezone serije pogledajte samo na Netflix platformi.Hoćemo li nam netko nedostajati u nadolazećoj sezoni?

Obožavatelji su jako uzbuđeni jer će uskoro biti objavljena posljednja sezona Stranger Thingsa. Harbour nešto zna od početka showa, što će se konačno otkriti u posljednjoj sezoni showa. Ovo mora da je najstrašnija sezona Stranger Thingsa. Brown je sada na pogrešnoj strani. Neki ozbiljni prekršaji su na putu s njegove strane. Već smo se oprostili od Hawkinsa u 3. sezoni Stranger Thingsa. Tko je sljedeći da se oprosti?

Kreator serije Stranger Things sljedeće sezone otkrio je da je Hopper živ! Mislili smo da je mrtav u posljednjem dijelu 3. sezone Stranger Thingsa, ali izgleda da je spreman ponovno se pojaviti u showu. Millie Bobby Brown , koji u showu glumi Eleven, komentirao je fanovima da bi nas netko drugi mogao napustiti, na kraju posljednje sezone showa. Ali tko će se oprostiti? To je za nas najveća misterija. Hopper je živ, ali svi znamo da se već žrtvovao kako bi spasio druge. Hoće li se opet žrtvovati za dobrobit svojih prijatelja?

Ne samo to, već je uzbudljiva činjenica da će se neki novi likovi dodati u posljednjoj sezoni igre. U četvrtoj sezoni Stranger Things definitivno će se pojaviti dvanaest novih likova. Posljednja sezona serije svima nam je puno značila. Sve nedovršene priče koje su nas natjerale da ovo gledamo ovoliko dugo, praznine koje su nas tu i tamo zbunile, popunit će se.