Spider-Man No Way Home TAJNO je Uveo Milesa Moralesa u MCU

Zabava Hollywood Filmovi Vijesti

Spider-Man No Way Home TAJNO je Uveo Milesa Moralesa u MCU

17. prosinca 20213 min čitanja

Uvod

Spider-Man nema puta kući glumeći Tom Holland i Zendaya krenut će u obilazak multiverzuma. Trailer filma Spider-Man No Way Home sigurno je natjerao obožavatelje da izgubi stisak i naježio se. Čudan obrat od Benedict Cumberbatch igranje Doctera Strangea odnošenje gomile u multiverzum dovest će i druge Spider-Man negativce iz drugog svemira. Sigurno možemo vidjeti bit Toby Maguire i Andrew Garfield , dajući nam osjećaj nostalgije, ali s dobrim dolazi i loše, a sa superherojima dolaze zlikovci. dok MCU vraća heroje, obožavatelje tjera da se zapitaju bi li se Miles Morales iz spidermana u nastavak spider-stiha uklopio i debitirao na stvarnom platnu.

S druge strane u Spider-Man: Into the Spider-Verse, koncept multiverzuma je prikazan u kojem Peter Parker gine, a malo dijete po imenu Miler Morales ugrize radioaktivni pauk dajući mu istu sposobnost Spider-Mana. , preuzima odgovornost da bude novi Spidey grada dobiva pomoć od Spider-Mana iz različitih svemira. Ova povezujuća priča o multiverzumu povezuje dva filma i daje prednost sumnji da se Miles Morales pojavljuje u Spider-Man: Nema puta kući.Miles Morales će debitirati u Marvel Cinematic Universe?

Obožavatelji su tražili da se Miles Morales iz Spider-Mana u Spider-verse pojavi u Marvel Cinematic Universe, a Spider-Man: No Way Home bi mogla biti savršena prilika da ga upoznaju s obzirom na radnju filma.

Međutim, producenti Spider-Man in the Spider-verse na premijeri prvog Spider-Man: preko trailera spider-verse, sudjelovali su u sesiji pitanja i odgovora na Twitteru za EW i odgovorili na sumnju milijuna o Milesu Moralesu na temu hoće li se pojaviti u Spider-Man: No Way Home, na što su rekli: “Gledali smo No Way Home pa bismo bili jako iznenađeni da se pojavi Miles. Ali svi su dio Spider-Versea”. Tom Holland također je izrazio interes da vidi Milesa Moralesa koji će naslijediti Petera Parkera kao Spider-Mana u budućem filmu, Amy Pascal je također iznijela svoje osjećaje o MCU verziji Milesa Moralesa možda će se jednog dana pojaviti jer je sve moguće s Multiverse.

Potvrđeno je da iako Aaron Davis ne spominje svog nećaka po imenu u Spider-Man: Povratak kući , misli se na Milesa Moralesa. Izbrisana scena nakon izdanja kredita iz filma prikazuje Davisa kako zove svog nećaka, u kojem ga naziva 'Milesom' Iako nema konkretnih dokaza ili izjava o tome da bi Miles Morales bio uključen u Spider-Man: Nema puta kući , ali govore se o tome, a teorije koje se vrte oko našeg svemira navode mnoge mogućnosti zašto Miles Morales može ponijeti naslijeđe Spider-Mana u MCU-u,ali takve priče nisu potvrđene.

Predstavljamo milje u spidermanu. No way home možda je za sada pretežak i kompliciran, ali postoji velika mogućnost da u bliskoj budućnosti vidimo Milesa Moralesa u živoj akciji u MCU-u. Što se tiče za sada Spider-Man: No Way Home sigurno će biti blockbuster i obožavatelji moraju stegnuti pojaseve za vožnju rolerkosterom u ovom multiverzumu.