Spider-Man: No Way Home Službeni trailer ne daje nam uvid u Tobyja Maguirea i Andrewa Garfielda

Uvod

Drugi trailer nadolazećeg Spider-Man filma Spider-Man: No Way Home čak nije dao nikakvu potvrdu o postojanju druga 2 Spider-Men-a, Tobey Maguire i Andrew Garfield . Dakle, glasine o njihovoj umiješanosti su se gomilale oko Spider-Man: No Way Home. Dok film potvrđuje o Peteru Parkeru ( Tom Holland ) saznali su ga Zlikovci iz drugih svemira Spider-Man, zbog čarolije koja je trebala zaštititi identitet Petera, koju je bacio dr. Strange ( Benedict Cumberbatch ), pošlo po zlu, glasine o povratku Tobeya Maguirea i Andrewa Garfielda nastavljaju se gomilati.

Šapat je postao jači kada su 3 bivša negativca iz bivših Spiderverses, doktor Octavius ​​( alfred molina ), Zeleni Goblin ( Willem Dafoe ), i Elektro ( Jamie Foxx ) otkrili su se u posljednjem traileru filma Spider-Man: No Way Home. To implicira, bez obzira koji se od Spider-Men pojavi, oba svemira Tobyja i Andrewa povezana su s ovim jednim filmom. Sa svoje strane, i Toby i Andrew šutjeli su o svom pojavljivanju u ekipi Spider-Man: No Way Home ili rekli da se neće pojaviti, u što naravno gotovo nitko nije vjerovao.Gdje su drugi ljudi pauci?

Nakon mnogo nagađanja, navodnih curenja i teorija obožavatelja, čak ni drugi trailer Spider-Man: No Way Home nije otkrio ništa o pojavljivanju Maguirea i Garfielda u filmu. Dakle, ukratko, druga dva Petera Parkera nisu se pojavila u traileru rame uz rame s Peterom Parkerom iz Toma Hollanda i nisu uspjeli potvrditi da će Spider-Man: No Way Home okupiti sve tri verzije Spider-Men-a. Očito, ovo navodi fanove da postave još jedno pitanje Sonyju. Je li Sony još uvijek oprezan u pogledu iznenađenja koje želi predstaviti izravno u filmu? Ali do izlaska je još mjesec dana. U međuvremenu, uz sva očekivanja koja se gomilaju, i s povećanjem broja prijavljenih curenja, zar neće biti bolje za Sony da sva nagađanja zauvijek okončaju pokazujući nešto što službeno potvrđuje postojanje Maguirea i Garfielda u Spideru -Čovjek: Nema puta kući?

Uz sve ove zabune koje lebde jedna nad drugom u vezi s pojavom Tobyja Maguirea i Andrewa Garfielda, svaki obožavatelj bit će previše razočaran ako se stvarno ne pojavi u Spider-Man: No Way Home. S druge strane, ako Sony doista ne namjerava otkriti ništa o njima kada većina obožavatelja već pretpostavlja da će se ionako pojaviti, to može implicirati da njihova uključenost ima mnogo obrata u njima dok glume u filmu, a ne kako pojavljuju se. Na kraju dana, ono što je najvažnije je činjenica da će i Maguire i Garfield biti u No Way Home, a uz to još moramo vidjeti kako će izvršiti svoju ulogu zajedno sa zlikovcima koji se pojavljuju iz njihovih svemira .

Bez obzira na to, drugi trailer koji ne otkriva umiješanost druga dva Spider-Men-a neće spriječiti izlazak 'curenja'. Ali to neće spriječiti ni hype za stvarni film koji izlazi sljedeći mjesec!