Slike novog Valorant Agenta Kay_0 navodno su procurile prije uvođenja igre

S novim agentom na putu, nadolazeće ažuriranje u Valorantu čini se zanimljivim. Na temelju sigurno provjerenih curenja u Valorant zajednici, u ovom članku nagađat ćemo o agentu i njegovim ovlastima.

Slike nadolazećeg Agenta u Valorantu pojavile su se nakon nekoliko tjedana zadirkivanja Riot Gamesa. Kaže se da se nova agentica zove Kay 0, a ona će biti lik u stilu pokretača. Kay 0 je golemi agent s robotskim izgledom. Agent nosi isto odijelo i kacigu koje je Riot Games zadirkivao u nedavnom videu. Na Redditu su se pojavila prva curenja novog Agenta, što je izazvalo zanimanje obožavatelja. Do sada su procurile samo fotografije, a nove informacije o Kay_0-jevim vještinama nisu se pojavile.Fotografije koje su procurile prikazuju zadanu pozadinu za novog robotskog agenta, kao i snimku zaslona agenta na Breezeu u igri. Agent je okružen ljubičastom, kružnom aurom na snimci zaslona u igri. Mnogi pretpostavljaju da je to jedan od njihovih talenata koji im omogućuje onemogućavanje vještina i korisnosti bilo koga oko sebe, budući da je uslužni program Killjoy onemogućen unatoč činjenici da je ona očito još uvijek živa.

Kay 0 je prikazan s uređajem nalik dronu u jednom kadru, što implicira da agent može primijeniti dodatne gadgete. Druga slika prikazuje Kay 0  kako stoji u ljubičastoj zoni s onemogućenom Killjoy kupolom. To bi moglo značiti da Kay_0 posjeduje mogućnost onemogućavanja bilo kojeg gadgeta, kao što je Killjoyeva kupola ili Cypherova špijunska kamera. Sve je ovo, međutim, teoretski i morat ćemo pričekati dok Riot Games ne otkrije više informacija.

Prema online glasinama, novi će agent biti objavljen u isto vrijeme kada i Epizoda 3. Riot Games obično otkriva agenta na početku svake nove sezone, a Epizoda 3 vjerojatno neće biti iznimka.

Ažuriranje će vjerojatno biti objavljeno oko 21. lipnja. Do tada ćemo paziti na bilo kakva dodatna curenja, ažuriranja ili teasere s Riot Gamesa. Općenito, čini se da je ovaj agent onaj koji će se dobro uklopiti u trenutnu metu i koristiti u timskim sastavima dugi niz godina.

Oznakeigranje igara slika je procurila kay_0 Novi Valorant agent