Sirius The Jaeger 2. sezona; Hoće li biti objavljen na Netflixu?

Sirius Jaeger je vrlo popularna i poznata uzbudljiva japanska anime televizijska serija. Emisija je u početku pokrenuta na Tokyo MX, ATSC, a također i na BS-11 u Japanu. Kasnije je zbog velike ludosti publike, serija obilježila svoju poziciju na Netflixu. Tu svakako možete pronaći emisiju na engleskom. Serija je prvi put emitirana na Netflixu prije dvije godine, 12. srpnja 2018., a završena je iste godine, 27. rujna 2018. Cijela se emisija temelji na raznim fascinantnim i avanturističkim pričama koje uključuju vampire i vukodlake. Svjedoci smo da se vukodlak morao suočiti s mnogo borbi, a također se morao puno boriti da bi održao mir u zemlji. Ostanite s nama kako biste saznali sve o Siriusu Jaegeru, sezoni 2, ovdje dolje!

Saznajte sve o Siriusu Jaegeru 1. sezona! Dobijte sažetak ovdje!

Cijela anime serija je puna akcije i uzbuđenja. Smještena je oko radnje koja seže u 1930., pronašli smo grupu vampira koji napušta Kinu i počinje živjeti u Japanu. No, nažalost, skupina lovaca na vampire poznatih kao Jaegers ih je slijedila. U početku su se pretvarali da su jedni od članova osoblja 'V Shipping Company'. Sada dolazi Yuily, mladi Siriusov čovjek, jedan od Jegera. Tako vidimo kako putovanje priče počinje. Bio je vukodlak i planirao se osvetiti vampirima.Izvorno, Vampiri su uništili Yuilyin rodni grad kako bi zarobili sve njihove snažne moći od njega. Bitka je započela između Yuliy i vampira u prošlosti kada je gatar morao odabrati jednog od članova obitelji među Siriusima da bude predstavnik Boga. Ne samo to, već je dao i 'Sirijev luk', tajanstveni poseban dar od Boga. Ova moć može dati svu kontrolu nad svijetom i biti skrivena dugo unatrag. Ali vampiri su pohlepno željeli ovu moć i napali zajednicu Siriusa. Tako se bitka odigrala.

Kada će Sirius the Jaeger izaći 2. sezona?

Prva sezona Siriusa Jaegera emitirana je 12. srpnja 2018. Serija se sastojala od ukupno dvanaest epizoda. Vrlo je popularan među publikom i ima ocjenu 6,8 IMDb. Prošle su već dvije godine, a obožavatelji postaju nestrpljivi. Obožavatelji žele znati hoće li emisija pokrenuti Sirius The Jaeger Season 2 ili ne? Kreatori serije nedavno su obnovili Siriusa Jaegera kako bi krenuli u drugu sezonu.

Kreatori serije službeno su objavili da će druga sezona uskoro izaći. Sirius The Jaeger Sezona 2 izvorno je bila planirana za izdavanje još prošle godine, u srpnju 2020. Ne samo to, već je i sezona 3 trebala biti objavljena ove godine, 2021. Ali sve je samo odgođeno zbog nekih velikih problema s licencama i također beskrajne pandemije. To je originalna anime emisija, stoga oduzima puno vremena od ostalih serija prilagođenih mangi. Anime emisiji će ipak trebati dosta vremena da se objavi i producira. Prema izvješćima, očekujemo da će emisija izaći sljedeće godine, posebice krajem 2022.