Seraf s kraja 110. poglavlje Datum izlaska mange, curenje i spojleri

Uvod

Popularna japanska manga Seraf od kraja kontinuirano nam pruža nevjerojatna poglavlja koja predstavljaju nesvakidašnje pripovijedanje i precizan umjetnički stil. Manga je konačno prešla granicu od 100thpoglavlje i to je veliko postignuće za mangu koja izdaje svoje poglavlje na mjesečnoj bazi. Prethodno poglavlje mange bilo je naslovljeno 'Pokretni dijelovi'.

Sinopsis

Nakon smrti roditelja, osmogodišnjeg Yuuichiroua Amanea odvodi sirotište Hyakuya, gdje se bori da se ponovno spoji sa svojom novom 'obitelji'. Međutim, to ubrzo postaje još manje zabrinjavajuće, kada velika epidemija iznenada pogodi i ubije sve ljude starije od 13 godina. Iskoristivši kaos, vampiri - koji su ležali na tlu - ustali su i porobili preživjele, koristeći ih. poput životinja koje beru krv.Četiri godine kasnije, Yuuichirou i njegova obitelj navikli su se živjeti pod kontrolom vampira, iako Yuuichirou i dalje žudi da ubije sve vampire i okonča njihovu strašnu vladavinu. Zbog toga se često svađa sa siročetom Mikaelom Hyakuyom, koja inzistira na korištenju zdravog razuma i domišljatosti kako bi preživjela. Nakon što je stekla naklonost među vampirima, Mikaela stječe uvid i to koristi za planiranje svog bijega. Ali tijekom iskušenja, sirotište je zarobio poglavica vampira Ferid Bathory, koji je potom počinio samoubojstvo. Yuuichirou je jedini član grupe koji je pobjegao s mjesta događaja, gdje ga je pronašla Moon Demon Company, vojna jedinica posvećena lovu na vampire. Dobivši poziv da se pridruži, Yuuichirou je spremno prihvatio, konačno je dobio priliku da ispuni svoje želje i osveti se svojoj obitelji.

Sažetak prethodnog poglavlja

Prije nego što prijeđemo ravno u nadolazeće poglavlje 110. Seraph of the End, pogledajmo na brzinu prethodno poglavlje. Nakon posjeta uspomenama na Yu, Mika primijeti da se sada može sam prisjetiti stvari. Gdje je Yu dobio obuku od Gurena, Mika shvaća da je Guren njegov spasitelj. S druge strane, za razliku od Yua, Yoichi i Kimizuki ne znaju što su serafi u njihovim srcima. Dok Mika zamjera Yuu što je tražio da umre nakon što je pobjegao iz Sanguinema, Mika kaže Yuu da pretpostavlja da bi trebao priznati Gurenu jer ga je spasio. Ali i on misli da ima nekakav neupadljiv motiv.

Ferid iznenada prestaje trčati uz Crowleyja jer je mogao osjetiti da je prvi zarobljen. Počinju razmišljati i jesu li oni dio planova koje je napravio Saito, dok se Crowley pita da bi to moglo biti od Ferida. S druge strane, Mahiru i Guren također misle da je prvi uhvaćen, prije nego što se očekivalo. To se događa prije nego što se Yu vrati s Mikom. Dok Guren čestita na povratku, sada u ruci drži tri grešna ključa.

Također pročitajte: Vatrogasne snage Poglavlje 296: Datum izlaska, rasprava i čitanje na mreži

Kada i gdje čitati?

Nadolazeće poglavlje 110 Seraph of the End bit će objavljeno 6thSiječanj 2022. Najnovija poglavlja možete pročitati na internetskoj stranici za čitanje manga Viz media ili na usluzi manga plus Shueishe. Ako ste mobilni korisnik, mangu možete čitati u aplikaciji Tachiyomi.