Selena Gomez ima problema s tjeskobom zbog uznemiravanja na društvenim mrežama zbog glasina o zabavljanju Chrisa Evansa

Selena Gomez i Chris Evans ovih dana po cijelom internetu kruže glasine o povezivanju. Obožavatelji se obasipaju ljubavlju, ali je li to istina ili samo glasine? Sve ove vijesti razočaravaju Selenu i ona se suočava s problemima tjeskobe. Pa, idemo malo više detalja o vezi o kojoj se priča.

Glasine o vezi Selene i Chrisa počele su kada je 29-godišnja pjevačica počela pratiti Chrisa na Instagramu. Nakon toga, još nekoliko incidenata ukazivalo je na njihovu potencijalnu vezu. Selena i Chris su fotografirani kako izlaze iz istog studija i kafića. Međutim, pokazalo se da su ove slike snimljene u potpuno različito vrijeme. Selena je ponovno viđena u bijelom džemperu u Tik-Tok videu. Džemper je bio sličan Chrisovom. Ali ništa nije razjašnjeno.Nedavno je video postao viralan. U videu smo vidjeli Chrisa kako svira Purple Rain na klaviru. Obožavatelji su također primijetili crnku i zanimalo ih je je li ona Selena Gomez. Prije nekoliko godina u jednom intervjuu, Selena je priznala da je zaljubljena u Kapetana Ameriku. Ovo bi mogao biti nagovještaj da se Seleni oduvijek sviđao Chris Evans i da bi se njih dvoje mogli zabavljati.

Prije toga, Selena je hodala sa Singerom Justin Bieber . Duo je hodao povremeno, a konačno je prekinuo 2018. Samo dva mjeseca nakon prekida, Justin se zaručio za Hailey Baldwin. Ovaj incident je bio srceparajući za Selenu. Ubrzo je primljena u bolnicu. Trebalo joj je dosta vremena da se vrati u normalu.

Sada nakon ovih glasina o njezinom spoju s Chrisom Evansom krenule su. Pjevačica-glumica se ne osjeća dobro. Želi da mediji zaustave te glasine jer ima problema s anksioznošću. Ova vijest također utječe na njezino psihičko zdravlje. Chris i Selena još nisu potvrdili svoju vezu. Nitko od njih nije dao nikakvu službenu izjavu o statusu njihove veze. Moguće je da će njih dvoje uskoro sve ozvaničiti.

Nedavno je potvrđeno da će Selena biti dio humorističko-misteriozne serije Samo ubojstva u zgradi uz svoju prijateljicu Caru Delevingne. S druge strane, najavljeno je da će Chris Evans igrati ulogu Genea Kellyja u novom biografskom filmu. Bilo bi zanimljivo vidjeti glumca u ulozi holivudske legende Gene Kelly .