Scarlett Johansson se ponovno pridružila MCU-u prema ovoj teoriji 'Što ako'.

Volimo naše stare Osvetnike. Čini se da navijači nisu zadovoljni Marvel Studios . Sve je počelo odlaskom Iron Mana iz Marvelove franšize, u Osvetnici: Endgame film. Ubrzo nakon njega, Chris Evans i Scarlett Johansson također napustio franšizu. Nema sumnje da nam jako nedostaju. Marvel Studios ugradio je novo Kapetan Amerika i Crna udovica u svemiru superheroja. Ali obožavatelji i dalje zahtijevaju Scarlett Johansson. Uostalom, uloga Crna udovica može ga uhvatiti samo naša prekrasna slavna zvijezda, Scarlett Johansson. Ostanite s nama, kako biste saznali sve o tome, samo ovdje dolje.

Scarlett Johansson i MCU Studios: Zahtijevamo povratak crne udovice

Scarlett Johansson je već godinama dio Marvelove franšize. Ona je prikazana kao crna udovica u svemiru superheroja. Glumica je uglavnom poznata po svojim snažnim i hrabrim likovima u filmovima i serijama. Scarlett Johansson poznata je po svom liku Crne udovice. Tijekom godina bila je dosljedna svom snažnom karakteru Osvetnika. Njezino uklanjanje iz franšize bio je šok za obožavatelje Marvela.Ne želimo da ona napusti svemir superheroja. Postoje neke glasine koje kažu da bi se Scarlett Johansson mogla vratiti u franšizu. Prema našim unutarnjim izvorima, ona trenutno radi na tajnom Marvelovom projektu. I sama je potvrdila o povjerljivom Marvelovom projektu. Prema njezinoj izjavi, ona producira projekt zajedno s Kevinom Feigeom. Možda se neće vratiti kao Crna udovica, ali sretna je što nastavlja svoju vjekovnu vezu s MCU franšizom. Nemamo unutarnjih detalja o njenom projektu. Ali nadamo se da ćemo to uskoro vidjeti.

Što ako…? Druga sezona bi mogla vratiti Scarlett Johansson?

Scarlett Johansson je potvrdila glasine. Ponovno se pridružuje MCU franšizi. Ali ovaj put ne kao Crna udovica! Producira nadolazeći Marvelov projekt. U međuvremenu, postoje neke glasine koje kažu da bi se Scarlett mogla vidjeti Što ako…? 2. sezona . Nedavno je lansirana prva sezona Marvelove serije. U seriji smo vidjeli toliko starih Osvetnika. Obožavatelji Marvela jako su uživali u animiranoj seriji. Ako još uvijek niste pogledali seriju, što onda čekate? Svakako provjerite, isključivo samo na Disney+ Hotstar.

Što ako…? Druga sezona je deset godina daleko od vas. Prema našem istraživanju, sljedeća sezona Marvelove serije mogla bi baciti svjetlo Osvetnici: Rat beskonačnosti i Avengers: Endgame. Dva epska filma iz MCU franšize mogla bi se ponovno pojaviti. Neki očekuju da će Scarlett Johansson glasati za svoj lik Crne udovice u seriji. Ali hoće li? Pa, službeni odgovor na ovo je još uvijek na čekanju. Sigurno ćemo vas obavijestiti o tome, čim pronađemo nešto novo na ovu temu. To je sve za sada, da biste dobili još takvih ažuriranja o najnovijim Marvelovim filmovima i serijama, ostanite povezani s nama, upravo ovdje.

OznakeOsvetnici: Endgame Chris Evans Scarlett Johansson Što ako...?