Reflection of You Epizoda 3: Datum emitiranja sljedeće epizode K-drame

Do sada su emitirane samo 2 epizode južnokorejske drame Odraz Tebe , a ljudi iščekuju što će se odvijati u trećoj epizodi emisije. Osim sjajne glumačke ekipe, intrigantna pripovijest emisije izazvala je zanimanje gledatelja. Emisija je usredotočena na knjigu Someone Who Looks Like You, a vodi je Lim Hyeon-Wook.

Vratit će se 3. epizoda Reflection of You s detaljima što se uistinu dogodilo između 2 prijatelja. Što se dogodilo Woo-Jae i Hee-Joo? Nadalje, zašto se Hae-Won pokušava miješati u Hee-Jooov život? Rješenja će biti otkrivena u sljedećem segmentu. Idemo detaljnije u vezi s trećom epizodom emisije.

Radnja se vrti oko dvije dame koje igraju vitalne uloge u životima jedne druge. Prikazuje ljubav, prijateljstvo i izdaju, kao i kako su ti događaji utjecali na živote ove dvije žene. Jung Hee-Joo je poznati korejski umjetnik i pisac. U svojoj karijeri iznimno je popularna i uspješna. Prije ovoga nije imala život ni osobnost. Otkrila je svoj interes dok je pokušavala konstruirati vlastiti svemir. Hee-Joo je odrastao u teškoćama, ali se ipak udala za kućanstvo s golemim bogatstvom. Goo Hae-won, druga dama, profesorica je umjetnosti koja nema toliki novac, ali unatoč tome svoj život provodi po svojim uvjetima. Obojica imaju pozadine koje se isprepliću u njihovim životima. Epizoda 3 će otkriti brojne prethodne tajne, koje će utjecati na trenutni položaj pojedinca.Također pročitajte: Bright As The Moon 24. epizoda; Datum izlaska kineske povijesne drame

Reflection of You Epizoda 3: Datum izlaska

Reflection of You Epizoda 3 premijerno će se prikazati na originalnoj TV mreži 20. listopada 2021. u 22:30 KST. Kao rezultat toga, ostao je samo jedan dan do objave treće epizode emisije. Emitovat će se u srijedu. U srijedu će se emitirati i četvrta epizoda programa.

Gdje gledati 3. epizodu Reflection of You?

Reflection of You Epizoda 3 bit će dostupna za gledanje online na Netflixu uz njegov izvorni kanal, JTBC. Kao rezultat toga, netko se može pridružiti Netflixu i gledati ga na streameru.

Odraz tebe Epizoda 3: Očekivana radnja

Završetak 2. epizode ostavio nam je puno neodgovorenih pitanja. Zaključak jasno daje do znanja da Seo Woo-Jae, Hae-wonov supružnik, ima neku vrstu odnosa s Hee-Joo, o čemu će se govoriti u sljedećim epizodama. Nadalje, ne radi se samo o Woo-Jae i Hee-Joo. Čini se da Ahn Hyeon-Seong i Hae-won također imaju povijest. Ove 4 osobe su na neki način isprepletene jedna drugoj u životima. U međuvremenu, Hae-won se nastavlja pojavljivati ​​ispred Hee-Joo, a mi ćemo zaviriti u njihove prijašnje živote kako bismo shvatili zašto su se toliko otuđili i prije su se nadopunjavali. To je tek početak priče, a bit će još mnogo nastavaka.