Ratovi zvijezda Knjiga Bobe Fetta, epizoda 5 Datum i vrijeme izlaska na Disney+

Ratovi zvijezda: Knjiga Bobe Fetta je trajna web serija na kojoj se može gledati Disney+ . Ratovi zvijezda. Već dugo postoji s ovom novom svježom serijom i posljednjom epizodom u Ratovima zvijezda Knjiga Bobe Fetta ima zanimljive detalje koje ćemo podijeliti s vama. Neizbježni rat između Fetta i Pykeovog sindikata sve je bliži. Vidjet ćemo sve brodove i svjetlosne mačeve u akciji. Ali prije nego što vidimo Bobu Fetta u akciji, on mora prikupiti svu moć koju može prije početka rata. Fennec već ima određene ideje u vezi s tim. Završetak posljednje epizode zadirkivao je Mandov nadolazeći dolazak u show. Mandalorac Motiv je zazvonio čim je Fennec spomenuo zasluge za kupnju mišića za Bobu Fetta u njegovom nadolazećem ratu. Dakle, kada će Star Wars: Book of Boba Fett Episode 5 biti objavljen na Disney+?

Kada će biti objavljena 5. epizoda Book of Boba Fetta?

Knjiga Baba Fetta, epizoda 5, bit će objavljena 26. siječnja 2022. U sljedećoj epizodi će bivši lovac pokušati angažirati svoju moć na sindikatu Pyk. To će također vidjeti Bobu Fetta i sve ljude i sve resurse koje je do sada prikupio. Dok sada Boba Fett ima nekoliko ljudi uz sebe tako da možemo vidjeti njegov glavni plan u formaciju koju će zajedno upustiti u carstvo. Dok priča ide više u rat. možemo vidjeti, neke velike akcijske scene dolaze u sljedećih nekoliko epizoda. Vidjet ćemo. Novo oružje i novi svjetlosni mačevi, omiljeni obožavatelji.Gdje to gledati?

Ratovi zvijezda: Knjiga Bobe Fetta, epizoda 5 bit će ekskluzivno dostupna na streaming servisu Disney+ nakon što bude objavljena. Epizode se objavljuju diljem svijeta i dostupne su odjednom za gledanje svima. Imate opciju da ga gledate na mobilnoj aplikaciji Disney+. Ili se možete prijaviti na njihovu službenu web stranicu Disney+, gdje možete vidjeti epizode. Bez obzira gdje se nalazite u svijetu, možete se jednostavno prijaviti i pogledati epizodu jer se istinski broji i izdaje za sve na svijetu u isto vrijeme.