Princ William se šali o tome da ima više djece s Kate Middleton; Je li to neka vrsta HINT?

Silazak s pozornice! U kraljevskom izletu koji se nedavno dogodio, princ William uštipnuo svoju ženu vojvotkinju Kate Middleton vezano uz mogućnost rađanja drugog djeteta. I dok je tema bila otvorena, činilo se da princ William nije uvjeren u ideju da ima četvrto dijete.

Kate (40 godina) i William (39 godina) slučajno posjetio bolnicu Clitheroe Community Hospital koja se nalazi u Lancashireu u Engleskoj 20thsiječnja (četvrtak) ove godine. Svrha njihovog posjeta bio je razgovor s radnicima koji vrijedno rade u Domu zdravlja kako bi se zajednica zaštitila od pandemije COVID-a. Mogli smo vidjeti nasmiješeno lice vojvotkinje od Cambridgea kada drži bebu promatrača. No, s druge strane, činilo se da princu Williamu nije bilo previše ugodno što je njezina žena previše osjetljiva na bebu. Uštipnuo je osoblje koje je stajalo u blizini govoreći: 'Nemoj mojoj ženi više davati ideje!' kada je Kate predala dijete svojoj majci, princ William je zadirkivao svoju suprugu govoreći: 'Nemoj je voditi sa sobom'.Ovaj kraljevski par koji se vjenčao još u travnju 2011. već ima troje djece. Roditelji su princa Louisa (3 godine), princeze Charlotte (6 godina) i princa Georgea (8 godina). Kada su bili na odmoru u Yorkshireu u Engleskoj u siječnju 2020., vojvotkinja od Cambridgea je dala naslutiti da princ William ne pokazuje nikakav interes za četvrto dijete. Našalila se o tome svom obožavatelju rekavši da ne misli da William želi još jedno dijete. 'Mislim da bi se zabrinuo', zaključila je.

Izvor je u listopadu 2019. za novinski magazin US Weekly otkrio da bi vojvotkinja od Cambridgea jako voljela imati još jedno dijete. S druge strane, još jedan unutarnji izvor nedavno je spomenuo kako princ William misli da su troje djece više nego dovoljno.

Još u veljači 2021. insajder je također dodao da je biti majka četvero djece uvijek dio plana vojvotkinje od Cambridgea. Izvor je također dodao da su odvojili vrijeme, ali su William i Kate na kraju došli do iste odluke o četvrtom djetetu. Kate je poželjela roditi još jedno dijete kako bi nadahnula Williama i nakon dugog vremena nesuglasica, William konačno također misli da je spreman cijeniti okruženje sigurne obitelji kakvu nikada nije imao u djetinjstvu.

U to vrijeme, izvor iznutra je to spomenuo Kraljica Elizabeta II bio bi u suzama da vidi kako se još jedan član pridružuje kraljevskoj krvnoj lozi. Za sada, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea spremaju se postići svaku prekretnicu u svom životu kao obitelj. Daju sve od sebe kako bi svojoj djeci poklonili Božić u 2021. godini za pamćenje.

Troje djece Williama i Kate nisu bila jedina koja su dobila veličanstven tretman na dan Božića. Nakon što je prošao kroz tešku godinu, William je također želio ovaj Božić učiniti posebnim za svoju suprugu Kate i iznenadio je Kate zadivljujućom narukvicom.