Osma sezona Flasha ne izlazi u listopadu? Ažurirani datum izlaska

Barry Allen izgleda da se upravo borio protiv četiri Flash Forcesa i Godspeeda u srcu Central Cityja. Sezona 7 od Bljesak bio je nedvojbeno jedan od najspornijih u povijesti serije, ali puno jače finale ima obožavatelje koji željno iščekuju osmu sezonu. Nažalost, sezona 8 The Flasha i crossover event od 5 dijelova morat će pričekati još malo jer CW-ov kalendar otkriva da se program neće vratiti ovog mjeseca.

CW je objavio datum lansiranja osme sezone The Flasha.

Osma sezona The Flasha počet će u utorak, 16. studenog u 20:00 h. Emisija će tada trajati još četiri tjedne epizode prije pauze usred sezone, označavajući prvu polovicu crossover događaja. Službeno će započeti priču 8. sezone kada se vrati početkom 2022.

Ove godine, The Flash će imati novog pratitelja emitiranja u obliku Riverdalea, koji će se od srijede preseliti u The Flash u rasporedu 9/8c za svoju šestu sezonu.Glumci i likovi 8. sezone Flasha

Grant Gustin (Barry), Candice Patton (Iris), Danielle Panabaker (Caitlin Snow) i Jesse L. Martin među ključnim su članovima glumačke ekipe koji će se vratiti u 8. sezonu (Joe West). Sudbina ostalih članova glavne postave tek treba biti otkrivena.

Carlos Valdes (Cisco Ramon) i Tom Cavanagh (Harrison Wells i Reverse-Flash) obojica su napustili seriju tijekom 7. sezone, čime je ovo prva sezona bez njih kao zvijezda serije. Unatoč tome, izvršni producent Eric Wallace serije je naznačio da će se Reverse-Flash vratiti u 8. sezoni.