ODNOS Chrisa Evansa i Selene Gomez sada je OTVORENIJI nego ikad

Chris Evans i Selena Gomez izlazite? kada su uopće počeli izlaziti i kakav je status veze njih dvoje? Zbog toga je cijeli internet doveden u pitanje budući da su se sredinom listopada pojavile glasine da njih dvoje hodaju jedno s drugim dok su neki obožavatelji pokušavali pogoditi izmišljene teorije i sve.

Ali nedavno je video snimak Taylor Swift i Selenu Gomez je Taylor podijelila na svom Tiktoku i to je obožavatelje učinilo znatiželjnim jer je taj video dao obožavateljima jasnije nego prije da bi Chris i Selena mogli hodati.

Razgovarajmo o tome zašto je ovo tako vruće, zašto svi žele znati svoj status, a posebno jesu li obožavatelji 'Next Top Couple In Hollywood' umrli da znaju za ovo?Koji su detalji koji ih povezuju?

Dok je Taylor Swift vrlo bliska sa Selenom Gomez i pričala je o njoj, a isto je i sa Selenom Gomez, oni su samo zajedno i podržavaju jedno drugo i svi žele jedno drugome najbolje.

Sada je na prvom mjestu to što je Chris Evans viđen kako nosi isti pulover koji Selena nosi u njegovom filmu Izbačeni noževi iz 2019. Iako je džemper sličan u svakom pogledu, ovaj video je poludio internet i obožavatelji su ukazali na male detalje u ovom videu.

Što to onda znači?

Obožavatelji vjeruju da to nije samo slučajnost i kažu da je ona zapravo s Chrisom Evansom i samo čekaju da o tome progovore.

Kao što se vidi na ovoj slici, i veste su gotovo slični, što je rezultiralo velikom potvrdom i šanse da budu zajedno malo više nego prije.

Kao što par može biti blizak i ponekad pada neke naznake o tome kako m, takve druge značajne druge osobe znači jedno drugom.

Pretpostavlja se da je ovo jedan od trenutaka između njih, ali može se reći sa sigurnošću jer još uvijek nisu podijelili nikakve detalje o međusobnom izlasku. Iako možete vidjeti ove slike koje govore više priča o tome kako su zajedno, mi ćemo vas izvještavati s više detalja o glasinama Chrisa Evansa i Selene Gomez.