Nova igračka Doctor Strange u Multiverse of Madness daje nam BOLJI POGLED na Defender Strangea

Doktor Strange u multiverzumu ludila je još jedan očekivani film Marvelove franšize. Film će ove godine doći na velika platna. Nedavno su objavljene razne igračke vezane uz novi film Doctor Strange. Doznajmo više zanimljivih detalja o ovim igračkama u ovom članku.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness trebao bi biti objavljen 6. svibnja 2022. Ranije je najavljeno da će film biti objavljen 25. ožujka 2022. Međutim, objavljena je najava i datum izlaska pomaknut je za svibanj. Rečeno je da Marvel Studios želi napraviti neke promjene u priči filma. Također žele dodati nekoliko kameja u film. Pa, sve što možemo učiniti je čekati da film izađe.Doctor Strange in the Multiverse of Madness temelji se na stripovima Marvela o liku Doctor Strange. Film je producirao Marvel Studios. Režiju filma potpisuje Sam Raimi. Zvjezdana glumačka ekipa filma uključuje Benedict Cumberbatch , Benedict Wong , Rachel McAdams , Chiwetel Ejiofor , Elizabeth Olsen , i Xochitl Gomez . Glavni lik filma Doctor Strange tumači engleski glumac Benedict Cumberbatch. Film je nastavak Doctor Strangea objavljenog 2016. Film će distribuirati Disney Studios.

Nakon izlaska seta igračaka obožavatelji su dobili neke naznake o priči filma, ali izgleda da su Marvel Studios zauzeti radom na novoj priči. Pričekajmo samo da se film objavi i izvedi još bolje od prethodnog dijela.