Mushoku Tensei Sezona 2 Epizoda 2 Datum emitiranja; O čemu je Hype?

Uvod

Postoje različiti žanrovi animea, kao što su Shonen, Isekai, Komedija, itd. Ali među svim tim žanrovima, Isekai se smatra jednim od najpopularnijih žanrova. Dakle, podrazumijeva se da Isekai anime mora uključivati ​​događaj reinkarnacije. Danas ćemo raspravljati o tipičnom, ali ipak remek djelu Isekai animea pod nazivom 'Mushoku Tensei: Reinkarnacija bez posla'. Sada je prva sezona ovog animea već završila, a druga sezona se tek počela emitirati. Prva epizoda se već emitira na digitalnim platformama. Dakle, razgovarajmo o Mushoku Tenseiu, 2. sezoni, 2. epizodi.

Napisao Rifujin na Magonote, “Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Desu” ili “Reinkarnacija bez posla: Ozbiljno ću pokušati ako odem na drugi svijet” usredotočen je na njegov istoimeni LN, koji je stekao popularnost i u manga verziji i u anime verziji. Studio Bind razvio je prvu sezonu koja se emitirala od 11thsiječnja 2021. do 22ndOžujak 2021. s 11 epizoda u rukavu.Sinopsis

Prije nego što prijeđemo odmah na temu, pogledajmo na brzinu njezin sinopsis.
Unatoč doživotnom zlostavljanju, uvredama i poniženjima, 30-godišnji muškarac koji je zarobljen unutra odlučuje pokušati nešto herojsko - samo da bi završio u ozbiljnoj opasnosti. Ali na kraju, on ustaje iz mrtvih kao Rudeus Greyrat i ponovno počinje život kao dijete rođeno od dva roditelja koji vole. Sada... imajući tijelo djeteta, ali mozak i pamćenje odraslog čovjeka, pokazuje veliki talent na svim mogućim područjima.

Datum izlaska Mushoku Tensei 2. sezone, 2. epizoda

Pa... na našu sreću, studio je objavio da će Mushoku Tensei: Jobless Reinkarnation ući s novom sezonom i novim epovima. u listopadu. Prema njihovoj izjavi, Mushoku Tensei sezona 2 se vraća zajedno s ostalim jesenskim anime emisijama.
Sada mislite da 2. sezona bilo kojeg animea ne izlazi ovako brzo. Pa… stvar je u tome da je Mushoku Tensei sezona 2 zapravo drugi dio prve sezone.

Očekuje se da će Mushoku Tensei sezona 2, epizoda 2, pod nazivom 'Propuštene veze', biti objavljena sljedećeg vikenda (nedjelja) 10.thlistopada 2021.

Iznenađujuće, Mushoku Tensei sezona 2 dostupna je isključivo na Funimationu. Oni koji su premium korisnici mogu gledati Mushoku Tensei 2. sezonu, 2. epizodu, 10.thListopad 2021. Ali to su obični korisnici, morat će zadržati dah još tjedan dana kako bi pogledali novu epizodu. Stoga će biti bolje da se pretplatite na Funimation, ako zaista želite gledati najnoviju epizodu bez ikakvog neuspjeha ili čekanja.
Osim svih ovih opcija, možete streamati i sirovu verziju 2. epizode samo s titlovima, na službenom YT kanalu Muse Asia.

Dok govorimo o datumu izlaska Mushoku Tensei sezone 2, epizoda 2, dan je sve bliži. Predviđeno je da se emitira u 01:30 JST. Ali može se promijeniti ovisno o regiji u kojoj se nalazite.
Pa, ako sve ide prema vremenu, možete se nadati da ćete nadolazeću epizodu vidjeti u sljedećem terminu:

  • Pacifičko vrijeme: 9 ujutro PDT
  • Istočno vrijeme: 12 h EDT
  • Britansko vrijeme: 17:00 BST
  • Europsko vrijeme: 18:00 CEST
  • Indijsko vrijeme: 21.30 IST