Možemo li ove godine očekivati ​​drugu sezonu tabua? Evo što znamo do sada

tabu je BBC-jeva televizijska dramska serija koja je vrlo poznata i omiljena od strane publike. Gledatelji su u prvoj sezoni vidjeli žanrove drame iz razdoblja, akcije, kriminalističkog političkog trilera i povijesne fikcije. Serija je prvi put viđena 7. siječnja 2017. A emisija je premijerno prikazana na BBC ONE. Emisiju su razvili Kristoffer Nyholm i Anders Engström, a Tim Bricknell je bio producent emisije. Dobio je ocjenu 8,4/10 na IMDB-u, što je zaista odlična ocjena. U Tabu sezoni 1 bilo je ukupno 8 epizoda. Serija je bila toliko dobra da obožavatelji od tada čekaju drugu sezonu Tabua.

O Tabuu

Ova emisija prikazuje Veliku Britaniju iz 1800-ih u svoj svojoj vulgarnosti i korupciji intrigantno je i očaravajuće. Ridley Scott i Tom Hardy su u svom vrhunskom najboljem izdanju. Kvaliteta proizvodnje i krajolik su prvorazredni. Gluma je rijetka kvaliteta na današnjem tržištu. Tom Hardy ne razočarava svojim prikazom lika kao glavnog lika. Misterij, izdaja, spletke i tama prisutni su u izobilju. Kad je uključen, ne želite propustiti nijednu riječ ili zagunđati. Tabu također ima sjajan crni humor za oslobađanje od nakupljenog stresa u ključnim trenucima.

Vremensko razdoblje za ovu predstavu postavlja cjelokupno raspoloženje za gledanje publike. STVARNO odaje neku vrstu starog Londona, osjećaj Jacka Trbosjeka dok ga gledate.Gluma je vrlo zabavna i uvjerljiva u prvoj sezoni, a isto tako očekujemo i u drugoj sezoni tabua. Priča je iznenađujuća i drži vas na nogama. fanovi očekuju još toliko iznenađenja u budućnosti jer je 1. sezona Tabua završila s nekim cliffhangerima. Definitivno nije za one sa slabim srcem, budući da ima malo krvi. Serija se zove Tabu i ovo stvarno oživljava zahvaljujući dobroj glumi.

Datum izlaska 2. sezone tabua

Produkcija 3. sezone tabua još nije započela. Koliko znamo, scenarij za drugu sezonu je gotov, ali su tvorci zauzeti produkcijom serija kao što je Venom. Dakle, kada pogledamo sadašnju situaciju, ne možemo očekivati ​​da će Taboo sezona 2 doći ove godine, ali očekujemo da će biti emitirana 2023. godine.