Miles Brown FANCAST kao Miles Morales u live Action Spider-verse filmu VIRALAN je po cijelom Internetu

Kao i svi, znamo ili ćemo to znati ili ne Miles Brown FANCAST kao Miles Morales je VIRALAN po cijelom Redditu. Miles Brown je u mnogim svojim intervjuima otkrio da je glumiti Mile Moralesa zvanog Spider-Man jedan od njegovih najvećih snova jer mu je to savršena uloga.

Miles Brown je najveći obožavatelj Spiderversea, što se dokazuje kada pokazuje hashtag #MilesForMiles, sa svojim društvenim aktivnostima, u nadi da će dobiti ulogu Milesa Moralesa. Želi iskusiti kako je biti pravi heroj mnogih srca i jako je lud za time kako SONY radi tako nevjerojatno.Miles Brown se glasa za film Spiderverse sa živom radnjom

Svuda se šuška da Sony razvija milju morala – Spider-Man seriju! i trebaju glumiti nepoznatog tinejdžera s crnom/smeđom kožom u dobi od 13 ili 14 godina kako bi mogao dugo nastaviti sa Spiderverse serijom. Prema ovim zahtjevima, Miles Brown je na vrhu popisa poželjnijih za portretiranje u Spiderverse.

Svi obožavatelji pretpostavljaju da je Miles Brown naš tinejdžer zvani Spider-Man u filmu Spiderverse. Ova mašta poprima svoj pravi oblik. Miles Brown Fancast postaje viralan po cijelom Redditu u izgledu Milesa Moralesa u filmu Spiderverse. Što mislite kako će se dogoditi? Ne opterećujte svoj um najbolje stvari se uvijek događaju nasumično.

Također, 'Miles Brown se već sprijateljio s drugim članovima Spider-Mana' objavljen je na Twitteru.U ovom tweetu jasno je da ako će postojati Miles Morales onda će sigurno Miles Brown biti na naslovnoj stranici i to bi bilo neprimjetno.U komentarima mnogi obožavatelji pokazuju svoju ljubav govoreći “Milje = milje ima smisla”, “Doslovno bih volio ovo vidjeti” i još mnogo toga. Sva ljubav, blagoslov i komentari glasaju za njega da bude Miles Morales u filmu Superverse.

Koja ga kvaliteta čini najboljom glumačkom postavom za Milesa?

Miles je znao po ulozi Jacka Johnsona u ABC-evoj humorističnoj seriji Blackish. Mnoge ga kvalitete savršeno povezuju s Milesom Moralesom zvanim Spider-Man. Samo ne dijeli svoje ime i ne pokazuje bezuvjetnu ljubav, ali je u stanju kvalitetno dokazati svoju snagu. Mogao je glumiti tinejdžera, dopuštajući publici da vidi kako raste tijekom dugotrajnog luka. Također, Brown je brusio svoje komičarske vještine koje se također podudaraju sa zahtjevima za filmom o Spider-Manu jer bi svakom potencijalnom filmu o Spider-Manu usredotočenom na Milesa trebala dobra doza humora. Također je dobar plesač, glumac i reper koji je objavio glazbeni album “We The Future” kako bi probudio našu novu generaciju. Sve to čini ga savršenim umjetnikom koji zna duboko značenje glume na VELIKOM platnu. Još jedna stvar u prilog je to što je mlađi i ima i glumačko iskustvo što je dovoljno da se nađe u krugu najboljeg izbora. On je već najbolji fan koji samo čeka da bude najbolji glumac.