Microsoft 'slučajno' objavio službeni dokument koji potvrđuje naziv Windows 11 i da je službeni

Bilo što osim Windows 11 za operativni sustav koji će Microsoft predstaviti ovaj tjedan je otprilike jednako vjerojatno kao što će Apple dopustiti Androidu da radi na iPhone uređajima. Imali smo glasine, curenje, pravni postupak koji potvrđuje ime, a sada imamo još više potvrde.

Originalno ažuriranje za Windows 10 objavljeno je 2015., a Anniversary Update objavljeno je 2016. Microsoft je početkom 2017. najavio da će svake godine objaviti dva ažuriranja značajki operativnog sustava, jedno u proljeće i jedno u jesen te da će ne bi bilo verzije 'Windows 11' ili 'Windows 12'.

Broj jedanaest usred povijesnog olovnog stakla.

Microsoft je potvrdio naziv Windows 11 u nenamjerno objavljenom dokumentu podrške na GitHubu. To bi trebalo zaustaviti glasine da procurila verzija sustava Windows 11 nije originalna, kao i ideju da Windows 11 ne bi mogao postojati s obzirom na prethodnu Microsoftovu izjavu da je Windows 10 'posljednja verzija Windowsa'. Ako ste još uvijek skeptični, Microsoft je slučajno objavio novi dokument podrške koji potvrđuje postojanje sustava Windows 11. Postojanje nasljednika Windows 10 već je potvrđeno Microsoftovom Azure dokumentacijom, prema popisu Githuba.Iako se čini da ovo curenje potvrđuje da će Windows 11 koegzistirati sa sustavom Windows 10, ne otkriva nikakve informacije o njegovom globalnom datumu izlaska. Microsoft će 24. lipnja predstaviti svoj novi operativni sustav, Windows 11, kao i novu trgovinu aplikacija za Windows. Unatoč činjenici da tvrtka nije rekla ništa o tome što planira pokazati, prilično smo sigurni da će Windows 11 biti pozicioniran kao sljedeća generacija Windowsa.

Teško je ne biti samouvjeren s obzirom na broj teasera i curenja, uključujući najnovije curenje za razvojne programere. Unatoč procurila verzija i nizu službenih teasera, mnogi ljudi vjeruju da je curenje u Kini bila prevara i da Windows 11 ne postoji. Nismo saznali hoće li Windows Insiders dobiti verzije za pregled istog dana kada je najavljena.

Iako se nadamo da će Microsoft tempirati izlazak preview build-a sa službenim događajem, s tehnološkim divom nikada ne možemo biti sigurni. Također nemamo pojma hoće li stabilne verzije biti dostupne u listopadu. Moguće je da će ažuriranje stići na razne nove uređaje OEM partnera tijekom blagdanske sezone.

Datum izlaska stabilne verzije ovisi o telemetrijskim podacima i povratnim informacijama od Windows Insidera, ali Microsoft neće žuriti s izdavanjem novog OS-a. Srećom, imamo samo tri dana dok Microsoft ne otkrije sve. Microsoftove nedavne obavijesti o uklanjanju procurjelih verzija neobjavljene verzije njegovog operativnog sustava s hostingom na web-mjestu navode brojne reference na Windows 11, a to je većinu nas navelo da vjeruje da je to ime. Međutim, ima onih koji vjeruju da će nas Microsoft iznenaditi.

Prošlog tjedna, Microsoft je slučajno objavio dokument podrške na GitHubu koji potvrđuje naslov za Windows 11, razočaravajući sve koji očekuju promjenu konvencije imenovanja. Unatoč činjenici da je od tada uklonjen s GitHuba, Najnoviji Windows je uspio snimiti Azure dokumentaciju, u kojoj se jasno navodi da je Windows 11 podržan. Dakle, između curenja informacija i potvrda, Microsoftov događaj kasnije ovog tjedna možda neće donijeti mnogo iznenađenja.

OznakeMICROSOFT najnovija verzija microsofta Microsoft ažuriranje Microsoft Windows 11