Last Of Us PS5 Remake POTVRĐEN uz TLOU 2 redateljsku verziju i način rada za više igrača

Zadnji od nas je jedna od najboljih igara sa svojom nevjerojatnom pričom i nevjerojatnom akcijskom triler avanturističkom igrom. Dok se priča usredotočuje na Joela, sijedog preživjelog opasnog svijeta nakon pandemije, koji je nakon gubitka kćeri polako izgubio smisao za moral, i Ellie, mlada djevojka koja se bori da pronađe pravu ljudsku vezu, prisiljeni su zajedno i moraju putovati po SAD-u u potrazi za slabom nadom za budućnost čovječanstva. A sada uskoro dolazi Last Of Us PS5 Remake.

Igra je objavljena 2013. godine i od tada su je svi koji vole igranje na konzolama barem jednom zaigrali. Dok je TLOU 2 drugi dio franšize i također je objavljen za Ps5 i obožavan je od strane obožavatelja, ali iako je sjajan, neki smatraju da je to samo pokušaj izvući više soka od prvog dijela.

The Last of Us PS5 Remake

Prema poznatom insajderu iz industrije, Tomu Hendersonu, The Last of Us PS5 Remake igra se bliži kraju svog razvojnog procesa i mogla bi biti objavljena u drugoj polovici 2022.

Iako su mnogi ljudi također rekli da je remake već gotov i da je tek u završnoj fazi. Iako je uvozni dio igre za testiranje kako ne bi imao problema kada se pusti za konzolu.

dok nekoliko stvari postoji, bot je službeno prvi rekao da Sony nije dao nikakav službeni komentar da dolazi Last of Remake ili ne. dok pod Naughty Dogom postoji nekoliko projekata možemo očekivati ​​da je jedan od projekata The Last of us PS5 remake.

Još jedan razlog više da vjerujete u ovo je ovaj tweet.

Također pročitajte: One Piece Poglavlje 1038 Datum izlaska, neobrađena skeniranja i spojleri

The Last of Us 2 Multiplayer i The Last of Us 2 Directors Cut

Dok će TLOU 2 multiplayer i Directors već biti tu, ali nema jamstva kada će izaći i kada se može očekivati. dok je Studio zauzet drugim projektima tako da uskoro mogu dati uvid u to kada će doći ili ne doći.

Na čemu Studio trenutno radi?

Pa, čini se da upravo sada The Naughty Dog radi na igri battle royale koja će također potaknuti seriju istih kako bi imala više gledatelja. Nedavni trendovi su serije i igre koje istovremeno napreduju zajedno.