Kota Factory 2. sezona Ekskluzivni datum i vrijeme izlaska na Netflixu

Znam da kandidatima za IIT mora biti dosadno učiti dan i noć! Pa, pogodite koja vam se najdraža serija vratila da vas ponovno razveseli. Da, govorimo o najpopularnijoj web seriji među svim inženjerskim aspirantima, nitko drugi nego Kota Factory sezona 2. Vaše čekanje da ponovno vidite Jeetu Bhaiya završava sutra. Kota Factory sezona 2 stiže ekskluzivno ovaj put na Netflix sutra. Ostanite s nama kako biste saznali sve o tome, upravo ovdje!

SVE O KOTA FACTORY PRONAĐITE OVDJE!

Prvu sezonu Tvornice Kota objavila je TVF zajednica na YouTubeu. To je indijska web serija koja se temelji na životima inženjerskih aspiracija. Uz veliku zabavu i dramatiku, ova serija uspjela je svima biti na popisu omiljenih. Prva sezona je bila veliki uspjeh i stoga se ovoga puta druga sezona objavljuje na mnogo većoj platformi, Netflixu. Likovi web serije, naime Jeetu Bhaiya, Vaibhav, Meena i drugi, upali su na internet svojom izvanrednom igrom uloga u seriji.Prva sezona tvornice Kota imala je ukupno 5 epizoda i sve su imale različitu lekciju za publiku. Serija nam pokazuje stvarnost koja stoji iza pritiska vršnjačkog obrazovanja, teške konkurencije i kako se zaboraviti trenerske borbe. Cijela serija je crno-bijela, a isto očekujemo i drugu sezonu. Kota Factory sezona 1 dobila je 150 milijuna pregleda na YouTubeu. I ne samo to, već ima i 9.2 na IMDb mreži.

KADA ĆE KOTA FACTORY SEZONA 2 STIĆI NA NETFLIX?

Kota Factory sezona 2 je spremna i planirano je za emitiranje isključivo na Netflixu. Emisija izlazi sutra, odnosno u četvrtak, 24. rujna 2022., posebno u 12:30 IST. Netflix je još uvijek službeno objavio vrijeme izlaska, ali je datum izlaska potvrđen. Očito, vrijeme će se razlikovati ako se promatra zajedno s međunarodnim vremenskim rasporedom. Pokušali smo malo obuzdati vašu nevolju. U nastavku ćete pronaći sve termine lansiranja Kota Factory sezone 2!

  • Prema Pacific Timeu, bit će objavljen u 12 ujutro PDT
  • Provjeravajući Eastern Time, emitirat će se u 3 ujutro EDT
  • Nakon britanskog vremena, bit će lansiran u 8 ujutro po BST
  • Gledajući po europskom vremenu, bit će na ekranu do 9 ujutro po srednjeevropskom vremenu
  • Prema Pakistan Timeu, izaći će oko 12 sati PKT
  • Prema Indijskom vremenu, emitirat će se u 12.30 PM IST
  • Gledajući po filipinskom vremenu, bit će na ekranu u 15:00 PHT

KOJA JE PREDVIĐENA RADNJA ZA 2. SEZONU KOTA FACTORY?

Serija Kota Factory temelji se na IIT Aspirantima. Toliko smo stvari vidjeli u prošloj sezoni emisije. Bili smo svjedoci kako se Vaibhav nosio s Kota okruženjem, kako su njegovi prijatelji stajali uz njega, kako se zaljubio, kako mu je Jeetu Bhaiya uvijek pomagao i mnoge druge stvari. Prava borba obrazovanja i pritiska u seriji je prikazana vrlo pametno. U posljednjoj epizodi 1. sezone vidjeli smo Vaibhava kako odlazi na časove Maheshwari. Njegov daljnji put Kota očekujemo u sljedećoj sezoni.

Redatelj serije, Raghav Subbu, publici je definitivno dao najbolje od najboljeg sadržaja. Isto očekujemo i za drugu sezonu. Za sada, procjena kroz trailer izgleda kao da se Vaibhav bori s Maheshwari razredima. U međuvremenu, Jeetu Bhaiya također razmišlja o otvaranju vlastitog instituta za treniranje. Po traileru se definitivno može zaključiti da će ova sezona Kota Factora ući u povijest. Borba iza pucanja IIT-a je stvarna, pa aspiranti jeste li spremni sutra svjedočiti Kota Factory Season 2!!?