Kim Kardashian REACIRA na Disstrack Kanyea Westa na svog dečka Petea Davidsona

Kim Kardashian frustrirana je zbog nove drame svog bivšeg, Kanye West . Njih dvoje su se službeno razdvojili. Ali izgleda da Kanye nije spreman prihvatiti stvarnost. Kim je prešla s Kanye Westa. Zapravo, ona trenutno izlazi Pete Davidson . Nedavno je Kanye pokušao uvrijediti Petea kroz njegovu novu pjesmu 'Eazy'. Kim Kardashian više neće tolerirati Kanyeovo ponašanje. Ostanite s nama, kako biste saznali sve o tome, upravo ovdje!

Reakcija Kim Kardashian na novu pjesmu Kanyea Westa, 'Eazy'

Prema našim izvorima, i Kim Kardashian i njezin novi dečko Pete Davidson odlučili su se držati podalje od drama Kanyea Westa. I Kim i Pete žele se usredotočiti na rast svoje veze. Kanyeov nered nije njihova glavobolja. Odlučili su ga potpuno ignorirati. Kim je dosta Kanyeovog glupog i djetinjastog ponašanja.Nedavno je Kanye izbacio svoj novi album. U svojoj pjesmi “Eazy” javno je zaprijetio Peteu Davidsonu. Za Kim je to bilo stvarno šokantno. Stvari izmiču kontroli, Kanye sada napada svog dečka Petea Davidsona. Kanye je očajnički želeći vratiti Kim u njegov život.

Pete Davidson svjestan je Kanyeove nove pjesme . Pete smatra da je Kanyeova pjesma smiješna. Štoviše, poštuje Kanyea zbog njegovog posla i profesije. Razumije Kanyeove osjećaje prema svojoj obitelji i djeci. Dakle, nije toliko reagirao na Kanyeovu pjesmu.

S druge strane, Kim Kardashian šutjela je o Kanyeovoj novoj drami. Ona jako dobro zna da Kanye pokušava poremetiti njezin odnos s Peteom. Ali sve te stvari ne mogu razbiti njezinu vezu s Peteom Davidsonom. Kanyeova drama i glupa ponašanja samo zbližavaju Kim s Peteom.

Kim je prešla s Kanyea Westa – znajte sve o tome, samo ovdje!

Kim i Kanye razveli su se prošle godine, posebno tijekom veljače 2021. Par je bio u braku 6 godina. No stvari su se ubrzo raspale i njih dvoje su odlučili krenuti svojim putem. Razlike među njima bile su sve veće iz dana u dan. Dijele 4 djece, odnosno North, Saint, Psalm i Chicago. Oni drže zajedničko skrbništvo nad svojom djecom.

Kim Kardashian napustila je Kanye Westa. Trenutno je u sretnoj vezi s Peteom Davidsonom. Nedavno su njih dvoje uočeni zajedno na 'Bahamima'. Par se ugodno proveo zajedno. Ali izgleda da je Kanye još uvijek zapeo za Kim. Nije spreman izgubiti Kim.

Kanye West je mnogo puta pokušao srediti stvari s Kim Kardashian. Ali Kim se odlučila. Neće vratiti Kanyea u svoj život. Razvod je bio prilično teška odluka za Kim, ali znala je da joj bračni život postaje gorak iz dana u dan. Kanye je također viđen u zabavljanju Julia Fox . No, izgleda da Kanye još uvijek nije zaboravio na svoju bivšu suprugu Kim Kardashian. Pa, to je sve za sada, da biste saznali više o Kardashianovima, ostanite povezani s nama, upravo ovdje.

OznakeKanye West Kim Kardashian Pete Davidson