Kanye West Očajnički je održao doček Nove godine u Miamiju NAKNAČUJUĆI se s Peteom Davidsonom i Miley Cyrus Special Event

Uvod

Kanye West iznenada dogovara svoju novogodišnju zabavu u Miamiju, stvarajući natjecanje s Miley Cyrus Posebna koja je također bila domaćin Pete Davidson . Kanye West je u posljednji trenutak u petak izjavio da on, Budućnost , Quavo , i Justin Laboy priredit će iznenađenje 'New Year's Eve Block Party', koje će biti organizirano u Miamiju. slučajno, Pete Davidson, sadašnji dečko Kim Kardashian , bivša supruga Kanyea Westa, viđena je u Miamiju dok je prisustvovao zabavi Miley Cyrus povodom novogodišnje noći. West je objavio vijest o svom događaju u posljednjem trenutku, što je izazvalo kontroverzu među korisnicima Twittera.

Jedan obožavatelj je na Twitteru objavio: 'Kanye je ozbiljno pratio Petea Davidsona u Miami kako bi potražio Kim.' 'Jedna od malih stvari koje mi se najviše sviđaju kod Kanyea je organiziranje novogodišnje zabave u Miamiju samo zato što će Pete Davidson ugostiti novogodišnji party upravo u Miamiju', objavio je drugi korisnik Twittera. Netko se našalio: 'Pete Davidson će večeras prirediti zabavu u Miamiju s Miley... i Kanye je uzviknuo kladiti se.'West je već uložio brojne javne napore da Kardashian vrati sa sobom, ali svima nam je još uvijek pomalo očito da zvijezda Keeping Up with the Kardashians u potpunosti namjerava pobjeći iz svog braka koji traje već sedam godina. Trenutno izlazi s Peteom Davidsonom i provodi vrijeme sa zvijezdom Saturday Night Live. Prema drugom časopisu, Davidson ne pokazuje nikakav interes za čudne pokušaje Kanyea Westa da namami Kardashian natrag sa sobom.

Dakle, kakav je dogovor u vezi s time da i Kanye West i Pete Davidson imaju novogodišnju zabavu na istom mjestu u Miamiju? “Petea nije briga što Kanye neprestano pokušava obnoviti svoju naklonost prema Kim”, otkrio je izvor za magazin. Davidson i osnivač SKIMS vidi se da se 'još uvijek zabavljaju' jer njihova naklonost raste svaki dan. Nakon što je Kin Kardashian viđena zajedno sa zvijezdom SNL , gotovo odmah su počela nagađanja o njihovom izlasku. Viđeno je da se drže za ruke u Kaliforniji još u studenom. Nedavno su unajmili kino dvoranu i otišli pogledati film. Zamislite da je Kanye prekinuo novogodišnju emisiju koju Pete vodi. West je svoju nedavnu želju za pomirenjem zajednice izrazio u LA Collesiumu tijekom svog koncerta 'Free Larry Hoover'. “Moram da mi se javiš što je prije moguće.” Na pozornici je spomenuo: 'Posebno, Kimberly.' Kardashian je sljedećeg dana podnijela papire tražeći od suca da je proglasi nevjenčanom.

Pete Davidson i Miley Cyrus održali su u petak (31. prosinca) svoj NBC NYE festival u Miamiju na Floridi. Kim Kardashian zaljubila se u zvijezdu Saturday Night Live nakon njenog gostovanja u humorističnoj seriji. U međuvremenu, West je najavio da će održati zabavu u istom gradu nekoliko sati prije. West je na svom događaju predstavio umjetnike Future, Quavo i Justina Laboya. Tako brzo najavljivanje zabave natjeralo je ljude da se zapitaju ima li Zapad ikakve zle namjere za Kardashianina novog supruga.