Jojo 6. dio Anime Stone Ocean Netflix datum izlaska i službeni trailer

Uvod

“Kamo god krenem, vidim njegovo lice” poznata je rečenica iz... Znate... Spiderman: Daleko od kuće, koja je bila namijenjena Tonyju Starku. Ali za nas kukavice, nalazimo ga kao još jednu referencu. Da… Imaš me. To je JoJo Reference. Kamo god na internetu idete, ako postoji weeb, bit će JoJo reference. E sad, odakle potječe ova referenca? Za one koji ne znaju, postoji anime (legendarni) pod nazivom “JoJo’s Bizarre Adventure” ili “JoJo no Kimyou na Bouken”. I FYI, umjetnički stil je prilično jedinstven (žičani će biti prikladni). Sada… kao 5thdio je završio s emitiranjem 2019., a Jojo Dio 6 je službeno najavljen, dopustite nam da podijelimo ono što znamo o JoJo's Bizarre Adventure 6. dijelu.

O Animeu

Dakle... koji je zapravo ovaj anime? JoJo’s Bizarre Adventure, popularnu mangu, izvorno je napisao i ilustrirao Hirohiko Araki koja je (još uvijek) podijeljena u 9 značajnih lukova. Svaki luk sadrži različitog glavnog lika koji ima nadimak 'JoJo' (uglavnom sastavljen od nasumičnih riječi imena i prezimena, npr. Joseph Joestar). Sada ćete pitati koja je tema ovog animea. Pa... ako ste ljubitelj fantazije ili ako vas zanima stvarnost, ovaj anime ima oboje! U osnovi se temelji na događajima iz stvarnog svijeta dodajući neka nadljudska bića. Kao, s jedne strane, govori nam o problemima s drogom i mafijaškim ratovima, a s druge strane prikazuje tajnu borilačku vještinu zvanu “Hamon” koja pomaže svom korisniku da svoju unutarnju energiju koristi u sunčevu svjetlost putem tehnike koncentriranog disanja.Očekivani datum izlaska Jojo's Bizarre Adventure, 6. dio

Sada… dolazi do datuma izlaska, 5thdio se počeo emitirati 6thlistopada 2018. i nakon emitiranja 39 epizoda završio je 28thSrpanj 2019. Dakle, prošlo je više od 2 godine da smo zadnji put čuli nešto poput 'možda si me nadmudrio, ali ja sam nadmudrio tvoje nadmudrivanje.' Dakle, konačno, možemo biti sigurni da je JoJo 6. dio na putu, a ETA za njega je prosinac 2021. Ah! Nemojte biti tako tmurni, 3 mjeseca su ništa u usporedbi s 2 godine. No, obrat je u tome što će JoJo 6. dio biti dostupan na Netflixu u cijelom svijetu čak i prije nego što bude objavljen na japanskoj televiziji.

Naslov i radnja za Jojo's Bizarre Adventure, 6. dio

Kao što kaže trailer, JoJo dio 6 nosi naslov “ Kameni ocean. ” Za one koji nisu pročitali mangu ili još nisu stigli do nje, možete je pronaći u Vol. 64-80 koji uključuje 158 poglavlja. JoJo’s Bizarre Adventure 6. dio prikazuje Jolyne Kujo, kćer Jotara Kujoa, koja je optužena i osuđena na zatvor pod optužbom za ubojstvo u ovom dijelu. Ovaj incident se događa u blizini 'Port St. Lucie', Florida 2011. Jolyne odlučuje pomoći drugim zatvorenicima i svom ocu kako bi otkrila Diova sljedbenika. Enrico Pucci, zadužen za zatvorsku kapelu, namjerava stvoriti svemir u skladu sa svojom i Diovom voljom.

Službeni trailer

Netflix je nedavno objavio službeni trailer za JoJo's Bizarre Adventure 6. dio Stone Ocean na YouTubeu. Ovaj akcijom nadahnut i ubrzan trailer nas previše uzbuđuje da bismo počeli slušati 'JoJoovu temu' (znate koju). No, nakon što ga počnete gledati, čut ćete Jolyneinu originalnu temu za ovaj dio.