Jesu li Taylor Swift i Joe Alwyn TAJNO ZARUČENI? Objašnjene glasine

Taylor Swift je sada zaručena? Udaje li se senzacionalna pjevačica zapravo? Jesu li glasine doista istinite? Taylor Swift je oduvijek bila privatna o svom ljubavnom životu. Trenutno je u vezi Joe Alwyn . Njih dvoje su počeli izlaziti još 2017. Do sada su oboje bili dosljedni jedno drugom. No, jesu li njih dvoje doista zaručeni? Ostanite s nama, kako biste saznali istinu, upravo ovdje.

Kemija i romansa Taylor Swift i Joea Alwyna

Nakon jako dugo vremena, konačno Taylor Swift otvorila o svom privatnom ljubavnom životu. U svom dokumentarcu o Netflixu, gospođica Americana , koji je objavljen davne 2020. godine, pjevačica je podijelila o svom privatnom i osobnom životu. I Taylor i Joe žele da njihova veza bude privatna. Ne žele o tome raspravljati u intervjuima i podcastima. Oni su u redu s činjenicom da 'ne stvaraju naslove'. Oboje imaju veliko poštovanje jedno prema drugom i jako se vole. Ne žele biti etiketirani od strane medija.Pjevačka senzacija je Taylor Swift zaručena?

U istom dokumentarcu vidjeli smo dijamantni prsten na njenoj lijevoj ruci. Zapravo, na ekranu je bljesnula divovski raskošni prsten. Njezin postupak potaknuo je glasine. Po prvi put u povijesti, Taylor je prikazala neke od svojih ljubavnih isječaka s Joeom Alwynom. Oboje su viđeni kako uživaju u međusobnom društvu.

Nema sumnje, žele zajedno ostarjeti. Joe je uvijek uspijevao stati uz Taylorovu stranu. Ne pričaju jedno o drugome u javnosti, ali se jako vole. Taylor je šutjela o glasinama o zarukama. Joea Alwyna još uvijek naziva svojim dečkom, a ne zaručnikom. Sigurno mislite da su glasine do sada nestale. Ali pogodite, griješite! Njih dvoje planiraju nešto 'posebno' jedno za drugo.

Taylor Swift i Joe Alwyn uočeni u St. Ivesu gdje su se ugodno proveli zajedno

Nedavno, 2022. godine, par je primijećen u St. Ivesu. Čini se da je par spreman napraviti sljedeći veliki korak u svojoj vezi. Planiraju li se njih dvoje zaručiti? Putovanje bi trebalo biti vrlo privatno. Njihovo ugodno putovanje u St.Ives zahuktalo je stvari. Stara glasina opet gori!

Prema našim izvorima, Taylor je privatnim zrakoplovom iz Nashvillea otišao u Cornwall. Sa dečkom će se naći u Velikoj Britaniji. To je trodnevni odmor. Oboje su uzbuđeni zbog svog posebnog putovanja. Par je planirao zajedno odletjeti u tropsku zemlju St. Ives. Pa, to nije sve, Taylor je napravila neke posebne promjene u svom profesionalnom rasporedu.

Putovanje je bilo iznenadan plan. Planira li se Taylor Swift udati? Još uvijek nismo svjesni posebne prilike. Ali sigurno ćemo vas obavijestiti o ovoj temi, čim čujemo nešto novo o ovoj temi. Do tada, da biste dobili više ažuriranja o najnovijim tračevima i sočnim pričama o slavnim osobama, ostanite povezani s nama, upravo ovdje.

OznakeJoe Alwin Taylor Swift