Je li Jake Gyllenhaal kao Mysterio šesti član Sinister Six u Spider-Man No Way Home? Evo što znamo

Uvod

Pa... dok čitate ovaj članak, prilično je sigurno da ste već vidjeli trailer za Spider-Man: Nema puta kući . I kao što svi znamo; ovaj trailer je službeno potvrdio pet zlikovaca iz različitih svemira. Ali kako se ovaj mali tim zlikovaca zove Sinister Six, morate se zapitati tko bi mogao biti šesti negativac, zar ne? Drugi i posljednji trailer filma Spider-Man: No Way Home otkrio je da će pogrešni incident otvoriti putove zlikovcima iz različitih svemira MCU-a. Bez obzira na to, čini se da nedostaje posljednji i posljednji član zlikovske granice s kojim će se sukobiti Peter Parker.

Koga imamo u Sinister Six?

Kao što smo svi vidjeli u posljednjem traileru filma Spider-Man: No Way Home, Doctor Strange ( Benedict Cumberbatch ) dao je svoju potvrdu da je čarobna čarolija koju je napravio, a koju je Peter slučajno uništio, otvorila put 'posjetiteljima iz svakog svemira'. Lik Doktora Hobotnice koji će se ponoviti do alfred molina je viđen još jednom, dok otkriva da je Spider-Man ovog svemira ( Tom Holland ) nije Spider-Man ( Tobey Maguire ) zna cijelo vrijeme. Osim toga, Doctor Strange spominje da se mora udružiti sa Spider-Manom ​​i oni moraju okupiti sve te zločeste momke i natjerati ih da se vrate u svoje svemire nakon što on potvrdi da su svi bili mrtvi dok su se sukobili sa Spider-Mansima u njihovim svemirima. dotičnim svemirima. Dakle, dok govorimo o petorici Sinister Six, imamo Electro (ponavlja se od Jamie Foxx ) kojeg smo već vidjeli u traileru popraćenom potvrđenom pojavom Zelenog Goblina (ponavlja se Willem Dafoe ) kao i Gušter kojeg smo gledali u filmu 'The Amazing Spider-Man' u kojem glumi Andrew Garfield i Sandman iz filma Tobeyja Maguirea.Je li Jake Gyllenhaal kao Mysterio šesti član Sinister Six u Spider-Man: No Way Home?

Međutim, najveći izazovi Spider-Mana u stripu uvijek su bili iz Sinister Six, pa tko bi mogao biti šesti i posljednji negativac? Uz mišljenje dr. Strangea, u traileru se otkriva da su svi dosad prikazani kriminalci neprijatelji Spider-Mana koji se ubija u vlastitim svemirima, a možda bi posljednji negativac mogao biti Jake Gyllenhaal je Mysterio. Mysterio će već biti važan za No Way Home, s obzirom na javno uvjerenje da je umro kao heroj prije odlaska Spider-Mana poput Petera Parkera i prijetnje, a čini se da je umro sa svojim avionskim pištoljem dok je pokušavao ubiti Petera u Daleko od kuće... Mysterio je bio razlog zašto je Peter čak prišao Strangeu od početka, zahtijevajući od Vrhovne Vještice da ponovno uhvati Quentina Becka otkrivajući svijetu njegov identitet. Kao rezultat toga, ona će imati pravo biti posljednja članica ove nove Sinister Six u MCU.

S druge strane, uvijek imamo drugu opciju kao što je Venom ( Tom Hardy ). Postkredit iz filma Venom: Neka bude Carnage otkriva da se smrtonosni zaštitnik polako kreće prema istom svemiru kao i Sadašnji Spider-Man. Dakle, za sada nemamo druge opcije nego pričekati i vidjeti što otkriva nadolazeći Spider-Man: No Way Home.