Jada Pinkett učinila je Willa Smitha MENTALNO poremećenim i SUICIDALNIM

Iskreno govoreći, nedavna dokumentarna serija o Will Smith zapravo je planirano da se usredotoči na svoj put sticanja forme, fizički. Ali u stvarnosti, emisija mu je također dala priliku da se usredotoči na svoje mentalno zdravlje.

Zvijezda od Aladin , Will Smith (53 godine) pojavio se u svojoj YouTube seriji Najbolji oblik mog života . Serija je dokumentarne vrste i sadrži 6 dijelova. emisija se usredotočuje na zvijezdu Willa Smitha i kako on izgubi 20 kilograma težine u 20 tjedana. U isto vrijeme radi i na svojim nadolazećim memoarima, ‘ Htjeti .’ Glumac iz Ljudi u crnom otkrio je u traileru showa da je, kada se prvi put pojavio u showu, mislio da će fizički doći u najbolju formu svog života. No, s druge strane, psihički nije bio prisutan na licu mjesta. Trailer je objavljen 1svstudenog (ponedjeljak) 2021. Također je dodao da je konačno mogao saznati tonu skrivenih činjenica o sebi.U određenoj sceni, stanovnik Philadelphije bio je otvoren o svom prošlom životu sa svojim poznanicima i svojom obitelji, koja uključuje i njegovu suprugu Jada Pinkett Smith i njihovo dvoje djece, Jaden Smith (23 godine), i Willow Smith (21 godina). Otkrio im je neku mračnu fazu svog života i spomenuo da je to bio jedini put u svom životu kada je imao ozbiljne misli o samoubojstvu.

Nominiran za Oscara u glasu je spomenuo da je ono na što uglavnom pomislimo kada čujemo ime Will Smith, glavni lik koji uništava vanzemaljce, zvijezda filma Veći od života, određena konstrukcija. Lik koji je pažljivo kreiran i dizajniran da zaštiti sebe, da se sakrije od vanjskog svijeta, da zaštiti kukavicu iznutra. Početkom tromjesečja 2021., dobitnik nagrade Grammy javno je spomenuo da je bio u 'najgoroj formi' u životu jer je zapeo u svojoj kući dok je koronavirus divljao vani. Sredinom godine otkrio je da će ponovno uskočiti u svoj fitnes raspored uz malu pomoć YouTubea.

U svom službenom Instagramu objavio je da je njegovo tijelo jedino što mu je pomoglo da nastavi kroz cijelu epidemiju i brojne dane pašnjaka po smočnici. Također je spomenuo da nije kao da mrzi ovo tijelo, ali želi doći u bolju formu. Dakle, nema više muffina u ponoć. “Ući ću u NAJBOLJU FORMU SVOG ŽIVOTA!!!!!” zaključio je.

Vidjeli smo kako je Will Smith bio otvoren prema svojim obožavateljima o svom putu ulaska u najbolju formu. Podijelio je bezbroj postova na svom službenom Instagramu koje je pogledalo 55,6 milijuna njegovih pratitelja. Trenutno je zauzet svojom glumačkom karijerom jer će se pojaviti u nadolazećem filmu ' kralj Richard .’ On će se ponašati kao Richard William , otac teniskih profesionalaca Serene i Venus Williams.

OznakeJada Pinkett Will Smith