Jack Ryan, 3. sezona: John Krasinski je konačno NAGOVORIO datum izlaska 2022.

Tom Clancy's Jack Ryan popularno poznat kao Jack Ryan je paket političkih akcijskih trilera koji se temelji na izmišljenim likovima iz RYANVERSE koji je stvoren od strane Tom Clancy . Jack Ryan je televizijska serija koju su kreirali Graham Roland i Carlton Cuse. Carlton je također izvršni producent serije u pratnji Ivan Krasinski koji također igra lik Jacka Ryana, Macea Neufelda i Michael Bay . Prva sezona emitirana je 2018. 31. kolovoza. Nakon uspjeha, autori su obnovili seriju za drugu sezonu koja je emitirana 31. listopada sljedeće godine. Prije izlaska druge sezone, tvorci su u travnju obnovili seriju za treću sezonu. Nedavno u listopadu serija je obnovljena za četvrtu sezonu, a potvrdu su dobili i sami kreatori.

Serija je također potvrdila dodavanje nekih novih likova u nadolazećoj sezoni

  • Peter Guinness koji je vidio da sam prokleo i Pianist će igrati ulogu PETR-a.
  • James Cosmo koji je viđen u Braveheart i Games Of Thrones igrat će ulogu Luce.
  • Nina Hoss koji je viđen u Barbari i Phoenixu bit će viđen kao Alena.
  • Aleksej Manvelov poznat po ulozi u Černobilu glumit će Alekseja u seriji.

Cathy Mueller koju glumi Abbie Cornish je u prvoj sezoni viđen kao ljubavni interes glavnog JACK RYAN-a mogao bi se vratiti u sezoni jer roman završava da dvoje zajedno imaju djecu. Nakon što je poslan u cijeloj drugoj sezoni, mogu postojati šanse da bi se liječnik mogao vidjeti kako se vraća u sezoni. Međutim, proizvođači nisu dali nikakvu potvrdu na tu temu.Datum izlaska

Prateći tragove prethodne dvije sezone, nadolazeća sezona također se snima na raznim lokacijama poput New Yorka, Beča, Praga i županije Pešta. Očekivalo se da će serija biti objavljena 2020., ali je snimanje goy odgođeno zbog COVID-19 i stoga je proizvodnja započela u listopadu 2020., ali je ponovno zaustavljena. Za sada je snimanje završeno i serija će se emitirati negdje iduće godine 2022. godine.