Hoće li se Florence Pugh pojaviti u kameo kao Yelena Belova u 3. epizodi Hawkeye?

Hawkeye trenutno je u eteru! Jeste li već pogledali prethodne dvije epizode serije? Nakon dugog čekanja, Hawkeye je konačno ovdje. Obožavatelji su vrlo uzbuđeni što istražuju priču o Marvelu. Nakon 2 avanturističke epizode, publika sada s nestrpljenjem iščekuje priču o trećoj! Što za nas nosi 3. epizoda Hawkeyea? Ostanite s nama, kako biste saznali sve, upravo ovdje!

Kada će biti objavljena 3. epizoda Hawkeye?

Marvel Cinematic Universe predstavlja vam još jednu avanturističku seriju, odnosno Hawkeye. Kao što ime sugerira, serija će se baviti raznim izazovima i avanturama Marvelovog superheroja, Hawkeyea! Već smo vidjeli 2 epizode serije i sada smo jako znatiželjni da znamo što nam donosi 3. epizoda. Treća epizoda Hawkeye je spremna i zakazano je za emitiranje 1. prosinca 2021. Definitivno nabavite svoju Disney + pretplatu kako biste uživali u seriji, bez ikakvih poteškoća!Što se prethodno dogodilo u 2. epizodi Hawkeye?

Prije nego krenemo prema trećoj epizodi, pogledajte brzi pregled 2. epizode emisije, upravo ovdje. Prethodno u Hawkeye, epizoda 2, vidjeli smo kako se Clint javio kako bi pomogao Kate. Očekivalo nas je puno drame i akcije. Izazovi i borbe su definitivno bili na vrhuncu! Eto, u epizodi smo naučili neke nove stvari o Kate, tako da publika sada malo po malo dobiva odgovore! U međuvremenu, Laura i Clintova djeca definitivno su posumnjala da nešto nije u redu s Clintom! Mlađe dijete definitivno zna da je njen tata u nevolji. Štoviše, na kraju smo vidjeli Clinta s Kate u zabavnom parku! Ali hej, problem se uskoro približava jer će se uskoro otkriti Tracksuit Mafia!

Koja je vjerojatna zaplet 3. epizode Hawkeye? Florence Pugh će se pojaviti kao Yelena Belova?

Florence Pugh definitivno je u glumačkoj postavi nove Marvelove serije, Hawkeye! Do sada je nismo vidjeli u seriji. Pa kada se ona pojavljuje u emisiji? Florence Pugh je spremna igrati ulogu Jelene Belove u seriji. Natasha Romanoff, poznatija kao Crna udovica, slučajno je njezina posvojena sestra. Jelenin lik je još uvijek prikriven. Ali pazi jer će se osvetiti za sestrinu smrt!

Čeka nas trostruka drama i akcija, u trećoj epizodi Hawkeyea! Clintova djeca definitivno žele provesti Božić sa svojim tatom! Ali hoće li se Clint vratiti? Tko je trenerska mafija? Što će se sada dogoditi s Clintom i Kate? Problemi će se sigurno udvostručiti. Jeste li spremni istražiti 3. epizodu Hawkeye? Javite nam u komentarima ispod. Do tada, ako još uvijek niste pogledali prethodne dvije epizode serije Hawkeye, jeste li uopće pravi Marvelov obožavatelj? Svakako pogledajte dvije epizode, isključivo samo na Disney+ mreži. Za više takvih ažuriranja i vijesti o najnovijim avanturističkim Marvelovim filmovima i serijama, ostanite povezani s nama, upravo ovdje!