Hoće li se 4. sezona seksualnog odgoja nastaviti bez lika Maeve?

Spolni odgoj je popularna Netflixova emisija koja trenutno ima 3 sezone i očekuje se četvrta sezona seksualnog obrazovanja. Riječ je o britanskoj tinejdžerskoj rom-com seriji koju je kreirala Laurie Nunn. Serija prati živote učenika, osoblja i roditelja izmišljene srednje škole Moordale dok se bave raznim problemima, seksualnim i osobnim... uglavnom seksualnim. Daje nam važne poruke na zabavan način i također neke sjajne seksualne savjete. Emisija je usredotočena na Otisa, Adama, Erica, Maeve, Aimee, Jeana, Olu i mnoge druge neobične i zabavne likove koji svi imaju svoju priču. Nema previše emisija u kojima se tako otvoreno govori o sigurnom seksu i svemu što ga okružuje, a to je izvrstan korak ka tome da seks bude manje tabu i da se potakne siguran seks. Dobio je goleme pohvale i odlične ocjene. Gledateljima se svidjela zabavna, ali poučna atmosfera serije, kao i ljubavni kut između Maeve i Otisa.

Obnova 4. sezone seksualnog odgoja

Najveći sukob, otkriven na kraju 2. sezone, bio je da su Jean i Jakob dobili bebu. U trećoj sezoni rodila se njihova prekrasna djevojčica kojoj su dali ime Joy, međutim, ni ovo nije bilo bez drame!Novi sukob koji se pojavio bio je onaj oko testa očinstva i potvrđivanja čija je beba Joy. Jean polaže test i također prima rezultate.

U posljednjoj epizodi, Jean je prikazan kako čita rezultate testa očinstva i pada u šok. Razlog, međutim, nije objavljen... pitamo se zašto?

To je fanovima dalo naslutiti da bi obnova 4. sezone seksualnog odgoja mogla biti moguća. Iako nije bilo službene potvrde od Netflixa ili kreatora i glumačke ekipe serije, četvrta sezona vrlo je moguća. Obožavatelji se nadaju da će najava obnove biti objavljena do kraja listopada 2021.