Hawkeye Epizoda 5 Datum izlaska; Hoće li se Clint Barton konačno suočiti s Wilsonom Fiskom?

Sokolovo oko, epizoda 5

Hawkeye Epizoda 5 već je izazvala veliko zanimanje nakon što je izvor prije nekoliko dana tvrdio da će nadolazeća epizoda 'sigurno raznijeti Twitter i internet.' U jednom intervjuu, redatelj Berta i Bertieja govorio je o tome što obožavatelji mogu očekivati ​​od Hawkeyea Epizoda 5. Prikupili smo pojedinosti o datumu i vremenu izlaska 5. epizode Hawkeye, kao io potencijalnim izmjenama u posljednje dvije epizode Marvelove serije Hawkeye.

Hawkeye je film Marvelovog studija u kojem glumi Jeremy Renner kao Hawkeye, koji je partner s Hailee Steinfeld kao Kate Bishop, još jedna poznata strijelka iz Marvelovih stripova. Vera Farmiga , Od naknade , Tony Dalton , Tooth McClarnon , Brian d’Arcy James , i pridošlica Alaqua Cox kao Maya Lopez i nitko drugi nego Florence Pugh dok Yelena Belova zaokružuje glumačku postavu. Izvršni producent Rhys Thomas i redateljski par Bert i Bertie su zaduženi za Hawkeye. Prema riječima redateljskog dvojca, ton serije promijenit će se u petoj i šestoj epizodi, a priča o Clint Bartonu (Jeremy Renner) alias Hawkeye i Kate Bishop (Hailee Steinfeld) će se oštro okrenuti. 'Obožavatelji neće biti razočarani', redatelji Hawkeyea. 'Mislim da ne možemo biti konkretni', objasnio je Bertie. Međutim, možemo reći da nikad ne znate kamo će predstava ići, bilo da se radi o likovima, otkrićima ili tonu. Možete se smiriti u jednom tonu, a onda ste odjednom u potpuno drugom tonu. Dakle, to je jedan od razloga zašto nas program čini tako fascinantnim.”Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju dijeli Marvel Studios (@marvelstudios)

Što možemo očekivati ​​od Hawkeye Epizode 5?

Prema novinaru TV Linea Matt Webb Mitovich S intervjuom, Hawkeye Episode 5 bit će najveći hit na Disney Plusu, a emisija će vjerojatno raznijeti Twitter. Ipak, nije rekao ništa drugo o nadolazećoj epizodi. Epizode 5 i 6 Hawkeye bit će posljednje nastavke u Marvel seriji, s epizodom 4 u kojoj će se predstaviti Natashina sestra Yelena kao prerušeni lik, koji stoji iza Clinta Bartona budući da vjeruje da je on odgovoran za ubojstvo Crne udovice. Echo alias Maya se također suprotstavlja Clintu i Kate jer vjeruje da Barton zna za Ronina, ubojicu njezina oca, koji je bio dio mafije u trenirkama. Lik Majine majke je također sumnjiv, a njen očuh, Jacques Duquesne (mačevalac), već je pokazao podle sklonosti. Kao rezultat toga, postoji nekoliko mogućnosti zapleta za posljednje dvije epizode Hawkeye Epizode 5 i Episode 6. Najvažnija je uvođenje Kingpina , vladar trenerske mafije, lik koji Vincent D'Onofrio iz Marvelov Daredevil serija se može ponoviti.

https://www.youtube.com/watch?v=rmIDwZ78jBg

Datum i vrijeme izlaska 5. epizode Hawkeye

Do sada su objavljene epizode Nikad ne upoznaj svoje heroje, Sakrij i traži, Odjeci i partneri i Jesam li u pravu. Prve dvije objavljene su 24. studenog, na dan premijere. Druga i treća epizoda objavljene su 1. odnosno 8. prosinca. Četiri epizode trajale su između 39 i 47 minuta.

U srijedu, 15. prosinca, oko 12:00 PT/3:00 ET/8:00 GMT, Hawkeye Epizoda 5 će biti objavljena na Disney Plusu. Ovaj put, serija će biti dovršena prije Božića, budući da će epizoda 5 biti objavljena sutra, 15. prosinca , a posljednja epizoda 22. prosinca. Posljednje epizode bit će dostupne na Disney Plus, streaming servisu koji je dostupan u gotovo svim regijama.