Glasine o braku Elisabeth Moss i Toma Cruisea ponovno se pokreću, evo svega što trebate znati

Tom Cruise je uvijek bio u vijestima zbog neobičnih stvari, uglavnom uključujući neobične glasine o njegovom osobnom životu! Najnoviji je vrlo bizaran. Priča se da će se Tom Cruise, koji je trenutno samac, oženiti 'Kraljicom Peak TV-a', Elizabeth Moss .

Tom Cruise Prošli brakovi i obiteljska povijest

Tom Cruise se prije toga ženio tri puta. Međutim, nitko od njih nije uspio i on je trenutno neoženjen. Njegova prva žena bila je Mimi Rogers . Bili su u braku od 1987-1990. Njegov drugi brak bio je s Nicole Kidman. To je trajalo nešto dulje i par se razveo nakon 11 godina braka 2001. godine. 2006. vjenčao se sa Katie Holmes . Zajedno su ostali 6 godina. Par se razveo 2012. On je za sada slobodan. Otac je troje djece, od kojih je dvoje posvojeno. Njihova imena su Suri Cruise, Connor Cruise i Isabella Jane Cruise.Elizabeth Moss prošli brak

Elizabeth Moss je ranije bila u braku Fred Armisen . Nisu imali djece. Bili su u braku od 2009. do 2011. Elizabeth svoje iskustvo s njim opisuje kao 'traumatično'.

Glasine o braku Toma Cruisea i Elizabeth Moss

Već dugi niz godina kruže glasine da će se Tom Cruise i Elizabeth Moss vjenčati ili da su već zaručeni. Smiješno je to što njih dvoje nikada nisu ni izlazili!

Elizabeth Moss demantirala je glasine o bilo kakvoj romansi ili vezi s Tomom Cruiseom. Kružile su i glasine da je Elizabeth Moss zauvijek potajno zaljubljena u Toma Crusieja. Ništa od ovoga nije istina, po njenom vlastitom priznanju!

Što je ponovno zapalilo glasine?

I Tom Cruise i Elizabeth Moss za sada su slobodni. To bi mogao biti razlog zašto se ova glasina ponovno pojavljuje.

Drugi razlog mogao bi biti taj što je Tom Cruise negdje prije uočen s misterioznom plavušom. Obožavatelji i tabloidi samo su čekali priliku da ih spoje, a budući da je i Elizabeth Moss plavuša, ovo je bila savršena prilika!

Međutim, vijest je lažna.

Udruga Elizabeth Moss i Toma Cruisea u Scijentološkoj crkvi

Glasine su bez sumnje također potaknute idejom da bi crkva s kojom su oboje povezani, mogla uistinu voljeti vidjeti Toma Cruisea i Elizabeth Moss kao moćni par scijentologije, s obzirom da su oboje među najistaknutijim članovima organizacije.

Ova teorija je nazvana 'bizarnom' i 'ludom'. Elizabeth Moss također je otkrila da je došla do točke u kojoj joj je to jednostavno smiješno i da ide uz tok. U intervjuu je podijelila kako je njezina obitelj reagirala kada je vijest izbila te kako su bili jako zbunjeni i uzrujani što im nije prva rekla.

Zabavna činjenica je da je prva supruga Toma Cruisea Mimi Rogers ta koja ga je uvela u Scijentološku crkvu.

Kako je to mali svijet!Što se tiče Elizabeth i Toma, oni su sretni u svojim životima i ne planiraju zajedno hodati niz prolaz, ali ćemo vas držati u toku ako saznamo više!