George R.R. Martin kaže da je 'veliko zaostao' za dugo očekivanim 'Winds of Winds'

Poklonici Pjesme leda i vatre već 10 godina čvrsto čekaju da bi Vjetrovi zime, šesta knjiga u aranžmanu dragih snova, konačno bila isporučena. Ipak, još jedan blog Georgea R.R. Martina predlaže da bi se obožavatelji trebali nadati da će nastaviti pauzirati, jer se pisac čini kao da nije bliže dovršenju iznimno očekivane knjige.

Još u veljači Martin je otkrio da je naveo 'mnogo stranica' Vjetrovi zime 2020., no dodao je: 'Neću očekivati ​​kada ću završiti. “Svaki put kad to učinim, kanali za izmet na webu prihvaćaju to kao 'garanciju' i nakon toga čekaju sa strepnjom da me ubiju kada propustim vrijeme prekida. Sve što ću reći je da sam vesela.” Što se tiče izolacije, Martin vjerojatno aludira na ložu u neotkrivenom području u koje se povlačio kako bi mogao skinuti svoju knjigu. On je opisao svoj život postoji još jedan zapis na blogu:Svaki dan se probudim i idem izravno na računalo. U tom trenutku počinjem skladati. Tu i tamo ostajem na tome dok ne postane dosadno. U različite dane prekidam u kasnim večernjim satima da odgovorim na poruke ili uzvratim iskrene pozive. Desna mi ruka povremeno donosi hranu i piće. U trenutku kada konačno prekidam popodne, obično oko noći, dolazi večera. U tom trenutku buljimo u TV ili prikazujemo film... Neke večeri čitam sve u obzir.

Međutim, zvuči pusto, Martin priznaje da je bio 'korisan za kompoziciju'. Ako on napušta ovu ložu 'dva ili tri mjeseca', stalno razmišljam o tome je li to na temelju toga da je skoro predao originalni primjerak za Vjetrove zime.

Očito je da mnoštvo obožavatelja razmišlja o tome što, sve u svemu, to implicira za “The Winds of Winter”, dugo nadolazeću 6. knjigu u Martinovoj obradi “Song of Ice and Fire”. Doista, Martin ne spominje knjigu imenom, ali kaže jednu stvar koju otkrivam fascinantnom: “Napustit ću svoju kolibu za nekoliko mjeseci.”

Zatim, prije mjesec dana potvrđeno je da HBO ima tri sporedna projekta Game Of Thrones u tijeku, koji oduševljavaju novi aranžman House Of The Dragon, smješten 300 godina prije prvog aranžmana.