Expanse Sezona 7 Obnovljena ili ne: Evo svega što trebate znati

Uvod

Napravio Hawk Ostby i Mark Fergus , popularna serija ' Prostranstvo ’ zapravo je znanstvenofantastična dramska serija koja se razvija oko serije romana koju je napisao Ty Franck i daniel abraham . Pisci objavljuju svoja djela pod imenom James S.A. Corey. Priča pokazuje da su ljudske kolonije stvorene po cijelom Sunčevom sustavu, a priča napreduje oko političkog sukoba koji se događa između raznih supersila. Sudar snaga događa se između tri nacije, Ujedinjenih naroda Zemlje i Lune, Saveza vanjskih planeta (OPA) i Kongresne Republike Mars. Dakle, kada izlazi 7. sezona The Expanse?

Emisija je zapravo izašla 14thprosinca 2015. na kabelskoj platformi od Syfy . Bez obzira na to koliko se serija dobro izvela, otkazana je nakon tri nastavka. No, kako su obožavatelji serije digli veliku pometnju oko otkazivanja, seriju su preuzeli Amazon Prime Video . Nakon toga su izašle još 3 sezone pod njegovim nadzorom. Ne treba reći da je serija vruća tema među obožavateljima, a serija je također stekla veliku popularnost od strane kritičara! Začinjena priča, zadivljujući vizualni doživljaj i detalji u razvoju likova pružili su svojim obožavateljima jedinstveno iskustvo. Kako je šesti dio upravo završio, pratitelji ne mogu prestati razmišljati o datumu izlaska i drugim detaljima o The Expanse sezoni 7. Dakle, evo što znamo o sedmom dijelu ove serije.Također pročitajte: Sweet Magnolias Season 2 Datum izlaska, spojleri i ažuriranja proizvodnje

'The Expanse' otkazan ili obnovljen?

Ako govorimo o izgledima za izlazak sedmog dijela na online streaming platformi, možemo reći da postoji tužna vijest za obožavatelje. Nakon što je šesta sezona završila 14thsiječnja ove godine, objavljeno je nakon toga The Expanse sezona 6 bit će posljednji koji će doći u ovoj franšizi. To znači da je znanstvenofantastični show zapakirao sve što je ostalo s izlaskom posljednje epizode ove prošle sezone. Ali ako slijedimo komentare pisaca Francka i Abrahama, oni su rekli da će se ovaj šesti dio smatrati prirodnom stankom, a ne apsolutnim završetkom. Franck je dodao da je ideja da se serija ukine zapravo ideja koja se može nazvati zastarjelom.

Dakle, scenaristi nisu potvrdili završetak priče, a mnogi kritičari smatraju da je ova posljednja sezona bila samo kapija koja će nas odvesti na novi put. No, s druge strane, hosting platforma Amazon jasno je dala do znanja da u ovoj franšizi neće biti puštanja rudne sezone. Dakle, da budem iskren, čini se prilično nemogućim da će The Expanse sezona 7 doći prije ili kasnije. Međutim, ne bismo se trebali previše obeshrabriti jer znamo da se predstava već jednom suočila s otkazivanjem i preživjela to teško vrijeme. Dakle, možemo pretpostaviti da ako Amazon ne može nastaviti naslijeđe emisije, možda ćemo ga pronaći kako održava svoj tempo negdje drugdje. Također je moguće da će se priča nastaviti u drugoj strukturi.