Evo zašto je Ben Affleck ODLUČIO Anu de Armas i NAPUSTIO JE zbog Jennifer Lopez

Ben Affleck i Ana de Armas razišli su se u siječnju ove godine nakon što su bili u jednogodišnjoj vezi. Ben Affleck nakon što se odvojio od svojih Duboka voda suigračica sada izlazi Jennifer Lopez . Njih dvoje dijele povijest davno unatrag i ponovno su se spojili nakon 17 godina otkako su raskinuli zaruke 2004. No, je li slava batmana ostavila Anu zbog Jennifer? prije nego što krenemo u bilo kakvu dubinu, istražimo razloge Benovog i Aninog prekida i sve što o tome možda znamo.

RAZLOZI I ŠPEKULACIJE

Prvi je bio da se Ana htjela odseliti iz Los Angelesa i htjela je da je i Ben prati. No, zbog radnih obveza i djece koju glumac dijeli skrbništvo s bivšom suprugom Jennifer Garner, pokret nije bio moguć. Drugi razlog za isto bio je taj što je Ana htjela zasnovati obitelj s glumcem, a Ben kao otac troje djece nije imao pravo razmišljanje za takvu odluku. Međutim, njih dvoje su se međusobno razišli i za sada su na različitim mjestima u svojim životima.BENNIFEROVO OKRUŽENJE

Nakon prekida rasplamsale su se glasine o vezi Bena i njegove bivše djevojke Jennifer Lopez. Prema izvorima, glumac je počeo slati mailove kako bi joj nagovijestio da je još uvijek zainteresiran. Uslijedilo je njih dvoje zajedno uočeni u odmaralištu u Montani gdje su čak viđeni kako se zajedno voze. Razlog za njihov raskid bila je dodatna medijska pažnja popraćena pritiskom gdje su smatrali da su u nekom trenutku postali previše uzbuđeni i pristupačni. Međutim, od sada hodaju jedno s drugim.

Što se tiče glasina, činjenica da su kolege iz Deep Watera prekinule nije imala nikakve veze s pomirenjem Jennifer i Bena. Raskid se prije svega dogodio razlikama i tome što su bili na različitim mjestima u njihovim životima, a što se tiče novopojedinjenog para, uvijek su osjećali da i nakon razdvojenosti i dalje gaje osjećaje jedno prema drugome.