Evo kako se Moon Knight razlikuje od svih ostalih MCU serijala do sada

Uvod

U slučaju Comic-Coma, glumca nadolazeće serije Marvel Cinematic Universe Mjesečev vitez , Oscar Isaac je prošao njegov komentar da će nadolazeća serija Moon Knight biti neka vrsta divljeg showa. Povrh toga, serija će se najvjerojatnije nekako razlikovati od ostalih emisija Marvel Cinematic Universe koje smo do sada gledali Disney+ . Oscar Isaac glumit će u glavnoj ulozi serije Mjesečev vitez. Njegova uloga Marc Spector će se prvi put pojaviti u Marvel Cinematic Universe kroz ovu seriju. Emisija će predstaviti novog heroja koji je više osvetnik koji nosi svoje bijelo odijelo i tvrdi da je izabrani apostol egipatskog božanstva Boga Mjeseca. Osim toga, zabludna kriza identiteta Spectora će nam pokazati golem razvoj jednog lika koji se temelji na dinamičnoj i introspektivnoj studiji kakvu nikada prije nismo vidjeli u Marvelovom kinematografskom svemiru. Kombinacija brutalne prirode i uma u potrazi za osvetom karaktera Mjesečev vitez će definitivno predstaviti show kao jednu od najunikatnijih i najluđih serija koje smo ikada vidjeli u MCU-u.

Kako se Moon Knight može smatrati jednim od svoje vrste?

Govoreći o činjenicama o ovoj seriji, emisiju će predstaviti showrunner Marvel studija, Jeremy Slater. U emisiji će glumiti Oscar Isaac kao Marc Spector, također poznat kao Mjesečev vitez. Suočit će se s nepoznatim negativcem koji će glumiti Ethan Hawke u emisiji. Kao što smo već otkrili, Oscar Isaac je zadirkivao nadolazećeg Moon Knighta kao divlju predstavu koja dolazi. Video iza kulisa Moon Knighta pokazao je izjavu Isaaca. S druge strane, priča o podrijetlu Moon Knighta već je gotovo potvrđena. Povrh toga, izgleda da će se serija puno razlikovati od prethodnih Disney+ emisija koje smo do sada vidjeli kao WandaVision , Sokol i zimski vojnik , Loki , i nedavni Što ako…? . Kao što možemo vidjeti, sve prethodne emisije su predstavljale heroje i heroine koje već postoje u MCU-u, ali u Moon Knightu vidimo da emisija predstavlja lik koji je potpuno nov za studio. I ne samo to, način razmišljanja i karakteristike ovog lika su nešto što treba potpuno novu razinu koncentracije i predanosti da bi se razumjelo. To je ono što seriju čini nekako nepredvidivom i divljom.Analizirajući složeni karakter junaka, možemo vidjeti da se bori s vlastitim identitetom. To ga čini osvetnikom koji brutalno traži pravdu i osvetu. Kao rezultat toga, on dovraga tuče kriminalce bez obzira na bilo kakvu suzdržanost i milost. S druge strane, on također vidi da je u sukobu sa svojim zviježđem Moon God Khonsu zbog čega mu se odupire svime što ima.

Da ukratko sve ovo, možemo reći da će nadolazeća MCU serija Moon Knight zapravo biti jedna takve vrste. S obzirom na svestran i dinamičan način razmišljanja Mjesečevog viteza, obožavatelji mogu očekivati ​​da bi se mišljenje Marca Spectora o prirodi serije moglo jednostavno ostvariti.

OznakeEthan Hawke Loki Mjesečev vitez Oscar Isaac Sokol i zimski vojnik WandaVision Što ako...?