Elon Musk PLANIRA ZATVOR I ZATVOR Amber Heard u slučaju klevete Johnnyja Deppa

Svi znamo za pravnu gužvu koja se događa između dvije poznate zvijezde industrije, Johnny Depp i Amber Heard . Nedavno se u slučaju pojavio novi obrat. Obje su zvijezde proteklih godina stekle veliku slavu. Ali sada je u pitanju njihova dugogodišnja zarađena slava. Štoviše, svi znamo James Franco i Elon Musk također su ušli u sliku. Ostanite s nama, kako biste saznali sve o tome, upravo ovdje!

Još od ovog incidenta, Amber je viđena kako podržava žene koje prolaze kroz obiteljsko nasilje i fizičko zlostavljanje u svojim kućanstvima. No, s druge strane, Johnny Depp je otvoreno rekao da će se boriti do kraja jer Amber Heard očito laže.Zbog pravne gužve, Johnny Depp je već izgubio ulogu u nadolazećoj seriji Fantastične zvijeri. Više nije dio studija Warner Bros. Sada su i James Franco i Elon Musk ušli u cijelu ovu pravnu sliku, koja se događa između dva poznata slavna glumca.

https://doms2cents.com/wp-content/uploads/2021/11/elon-musk-1024x683.jpg'>

Elon Musk uvučen u slučaj klevete Amber Heard i Johnnyja Deppa

Dvogodišnji pravni dosje sada je doveo dva nova lica u sliku. Johnny Depp svim silama pokušava dokazati da je Amberina tvrdnja pogrešna. Odvjetnik proslavljene zvijezde žalio se na sudu da svjedoči Elona Muska i Jamesa Franca protiv Amber Heard! Prema našim procjenama, oboje su imali aferu s Amber Heard dok je bila u braku s Johnnyjem Deppom. Naposljetku, odvjetnik je također zatražio od suda da provede pomnu istragu protiv obojice.

Izjave Elona Muska mogle bi ovom slučaju dati potpuno novi zaokret, kao što svi znamo, poznati milijarder izlazio je s Amber Heard, ubrzo nakon što se razvela od bivšeg supruga Johnnyja Deppa. I Musku i Francu sud je dao vrijeme do 17thsiječnja 2022. Hoće li Musk odvesti Amber u zatvor? Hoće li se Johnny Depp izvući iz ovog nereda? Koja je prava istina iza cijele ove priče? Pa, to se može znati tek kada da svoju posljednju izjavu protiv Amber Heard. Do tada, ostanite povezani s nama kako biste saznali sve o najnovijim tračevima o slavnim osobama.