Dying Light 2 Glavni detalji potvrđeni od strane Tech Leak

Igrači vani vrlo strpljivo čekaju Umiruće svjetlo 2. Ali gdje je druga verzija igre? Kada će nova verzija biti objavljena? Čini se da čekanju nikad kraja! Je li 2.0 verzija igre stvarno otkazana? Pa, prije nego što donesete bilo kakav zaključak, primili smo neka najnovija ažuriranja i vijesti o Dying Light 2. Ostanite s nama, kako biste saznali sve o tome, upravo ovdje!

Kada će izaći Dying Light 2?

Najveće pitanje cijele publike je kada će izaći drugi dio igre? Zašto još nema datum izlaska? Je li predstava otkazana? Pa, znam da vam je trenutno toliko pitanja u glavi, ali dopustite mi da vam kažem, možda imamo odgovore na sva vaša pitanja.

Prvo, je li drugi dio igre stvarno otkazan? Odgovor je: ‘Ne’. Igra nam je dala nade s mnogim datumima izlaska prije. Ali svaki put kad bi mu se na putu pojavio problem, tako je igra uvijek iznova odgađala. Prvo, zbog pandemije i ograničenja Covid-19, verzija 2.0 igre je odgođena!

Prethodno je planirano da se uvede 4. prosinca ove godine 2021. Ali pogodite što je ponovno odbačeno! Službeni kreatori koji stoje iza igre obavijestili su nas da je izgradnja još uvijek u tijeku. Igra treba dosta vremena da dostigne svoj vrhunac. Vjerojatno će biti lansirana na PlayStation 4 i PlayStation 5. Ali ako koristite Xbox One ili Xbox Series X, tada također možete pristupiti modificiranoj verziji igre. I očito će raditi na Microsoft Windowsima.

Imamo li novi datum izlaska igre? Najviše postavljeno pitanje od vas ima i odgovor. Ako stvari prođu dobro, možete očekivati ​​da ćete do sljedeće godine vidjeti udvostručenu verziju igre! Da, novi datum lansiranja igre je postavljen i označen kao 4. veljače 2022.

Također pročitajte: Izgubljeni u svemiru 3. sezona Datum izlaska; Planira li Netflix spin-off nakon finala serije?

Dobijte brzi pregled svih najnovijih ažuriranja Dying Light 2!

Znam da druga modificirana i napredna verzija igre oduzima dosta vremena. Ali dopustite mi da vam kažem, vaše čekanje će se isplatiti. Igra se mijenja i nova verzija će svakako dodati još značajki i iznenađenja igri. Dying Light 2 sada će vam dati priliku za interakciju s okolinom! Da, igrači se sada mogu popeti na ventilacijske otvore, skakati s divovskih zgrada, usporiti pad akcijom, što će upravo biti, ubodom škara u znak koji je vjerojatno napravljen od tkanine. Pa, to nije sve, igrači se mogu i ljuljati preko cijevi. Definitivno možete koristiti ovu tehniku ​​kako biste srušili svog neprijatelja s ruba. Okruženje će svakako postati raznolikije!

Oružje bi također trebalo biti puno unaprijeđenijeg oblika. Toliko vam se novih stvari približava s Dying Light 2! Jeste li spremni istražiti drugu modificiranu avanturističku verziju igre?