Dragon Ball Super Poglavlje 79 Datum izlaska i rasprava o spojleru

Uvod

Koliko se sjećamo, jedna od najpoznatijih anime serija (koju nismo znali kao anime) koja je naše djetinjstvo učinila fantastičnim bila je Dragon Ball Z . Sada se vrijeme promijenilo, kao i naziv i vremenska linija ovog animea. Trenutna vremenska linija Dragon Ball franšize je poznata kao Dragon Ball Super. I baš kao i njegovi preci, i ovaj je stekao veliku popularnost. Kako je Poglavlje 78 već izašlo, mi obožavatelji veselimo se sljedećem nadolazećem Dragon Ball Super poglavlju 79 i kako dani brzo prolaze, ostalo nam je još nekoliko dana do njegovog izlaska!

Dragon Ball Super Poglavlje 78 nosi naslov 'Gas' Wish.' Shvate da je nebo sve tamnije, a Goku shvaća da je to kao da zove Shenlong. Monato se pita nije li to ono što on misli. S te strane se pojavljuje Zmaj Shenlong i kaže Electu da mu kaže želju jer je skupio dvije Zmajeve kugle. Vanzemaljci se pitaju zašto je tako mračno. Tama nestaje i Goku se pita što se dogodilo.
Vegeta čuje snažan potpis i pita Gokua koji kaže da dolazi po njih. Granola shvaća da je svjestan te moći i gotovo je ravnodušan prema pritisku te sile. Na planini su vidjeli dva dječaka. Maki i Oil ih pozdravljaju, a Goku shvaća da su to bila dva varalica. Goku dvojici kaže da zna priču i pita ih zašto su izašli. Maki odgovara da su tu da uklone smeće jer su njihovi planovi još uvijek u tijeku. Zahvaljujem Granoli što je bio dobar igrač. Granola grdi Heetersa zbog njihovih postupaka. Maki govori o želji koju je poželio Elect.Također pročitajte: Samostalno niveliranje Poglavlje 176 i bitka Jin Wooa s King of Dragons se nastavlja

Očekivana radnja za Dragon Ball Super Chapter 79

U nadolazećem Dragon Ball Super poglavlju 79, očekujemo da ćemo vidjeti Gasa koji predlaže da ubije Namekiane, Saiyane i Granolu, u ovom će poglavlju vidjeti Gasa kako napada Gokua i Granolu i lako će svladati Granolu.

Kada i gdje gledati?

Dragon Ball Super Poglavlje 79 bi trebalo biti javno objavljeno 20thprosinca ove godine.

Ako ste osoba tipa preglednik, Dragon Ball Super Chapter 79 možete službeno na Viz.com i besplatno na Manga Plus, a ako ste mobilna osoba, možete ga besplatno čitati u aplikaciji Tachiyomi.