Dragon Ball Super Poglavlje 78 Pročitajte online i ažuriranja datuma izlaska

zmajska lopta nije samo serija već emocija za sve ljubitelje animea. Dragon Ball Super sada je ovdje! Svi smo do sada pročitali 77 poglavlja serije i trenutno se veselimo čitanju Dragon Ball Super poglavlja 78. Ostanite s nama kako biste saznali sve o tome, upravo ovdje!

Saznajte sve o Dragon Ball Super Mangi upravo ovdje!

Prije nego krenemo dalje, željeli bismo vam dati kratak pogled na sve što znamo do sada, o Dragon Ball Super seriji. Trenutačno se serija fokusira na 'Granolah the Survivor Saga'. Emisija je objavila svoj prvi dio, prije 3 godine, davne 2018. godine, i još uvijek nastavlja zabavljati obožavatelje animea vani. S godinama i poglavljima koja su prolazila, emisija je osmislila izvrsne zaplete i priče.Kada će Dragon Ball Super biti objavljeno 78. poglavlje? Saznajte, ovdje dolje!

Datum izlaska konačno je objavljen. Poglavlje 78 nevjerojatne anime priče, Dragon Ball Super je spremno i zakazano je za ovaj nadolazeći tjedan, točnije 19. studenog 2021. Nadalje, službeni engleski prijevod serije izaći će dan kasnije, od stvarnog datuma izlaska emisija, koja je 20. studenog 2021. Vrijeme će se očito razlikovati ovisno o vašoj vremenskoj zoni.

  • Za pacifičku vremensku zonu, emisija će izaći u 9 ujutro, ujutro.
  • Za središnju vremensku zonu izlazi u 11 ujutro.
  • Pa, za britansku vremensku zonu, emisija će izaći u 17 sati, navečer.

Možete li čitati Dragon Ball Super Poglavlje 78 online?

Mnogi obožavatelji mange željeli su znati mogu li pročitati sve o priči na internetu. Pogodi što! Možete ga pročitati na internetu. Sva najnovija i ranija poglavlja My Hero Academia možete pročitati online putem službene web stranice VIZ-a. Također se može pristupiti pretplati na Shueishin engleski manga portal Mangaplus.

Da biste olakšali proces, također možete preuzeti Viz ShonenJump aplikaciju ili Mangaplusovu službenu aplikaciju na svoje Android i IOS mobilne telefone. Zašto čitati poglavlja ilegalno, kada možete jednostavno preuzeti aplikaciju i pročitati je bez ikakvih poteškoća!

Također pročitajte: My Hero Academia, 333. poglavlje, detalji o online izdanju i datumu izlaska

Što vam donosi Dragon Ball Super Poglavlje 78?

Prije nekoliko dana vidjeli smo što se dogodilo u prethodnom poglavlju emisije. Bardock je savjetovao Leeku da se vrati kući. Ali Bardock nije pošao s njim! Ubrzo shvaća da su Granolah i njegova majka posljednji Žitari koji su ostali na planeti. Sada, što će se dogoditi sljedeće?

Pa, ljubitelji mange pripremite se, jer ćemo uskoro znati o prošlom životu Bardocka! Hoće li se otkriti istina koju je sve ovo vrijeme skrivao od svih? Čini se da ćemo saznati nešto šokantno i iznenađujuće u nadolazećem poglavlju Dragon Ball Supera. Jeste li spremni svjedočiti 78. poglavlju serije? Za najnovija ažuriranja i vijesti, o sočnim manga i anime pričama, ostanite povezani s nama, upravo ovdje.