Dr Stone 218. poglavlje Čitajte online i rasprava

dr Stone je popularna manga i ona koja je, kada je lansirana, podučavala mnoge stvari, kao i držala sve na rubu o tome što se može dogoditi, a što se ne može dogoditi. zasigurno nam se sviđa kako su likovi izgrađeni u priči jedan za drugim, svi daju sve od sebe kako bi riješili misterije okamenjenosti. Pa kada izlazi Dr Stone Poglavlje 218?

Dr Stone je manga koja je počela iz škole i iznenada zbog  masovne eksplozije iznenada Okamenjenost je uzrokovano time što se čak i cijeli svijet zaustavlja i svi na tom svijetu postaju kameni i polako nakon stotinu godina ljudi se počinju depetrificirati, što znači da razbijaju svoj kameni sloj i vide svijet koji se promijenio na mnogo načina.

Zapravo ima puno toga za raspraviti, ali ćemo članak učiniti jednostavnim.To je mjesto gdje dr. Stone zvani Senu upisuje i pokazuje kako je postao Depetrified i otad počinje put do rješavanja misterija certifikacije.

Također pročitajte: Spy x Family Poglavlje 56 Čitajte na mreži i raspravljajte

No, Poglavlje 218 Dr. Stonea moglo bi malo rasvijetliti ovo što će se dogoditi i sve što je moguće za njih da naprave dvosmjerno putovanje, ali vrijeme im ističe da odu u svemir.

Do sada smo vidjeli likove kako rade nemoguće stvari na svom putu i možemo se nadati da će se u Dr Stone Poglavlju 218 dogoditi nešto nevjerojatno jer ne želimo da naši omiljeni likovi umru.

Spojleri naprijed!

Postoji mogućnost da će likovi otići i dohvatiti informacije tako što zapravo neće napraviti dva šatla, već će umjesto njih napraviti mahunu koja će biti dovoljna da ih ispusti u more. odatle se mogu sigurno vratiti na kopno.

ili

Mogu jednostavno pitati osobu ima li tu nešto za povrat i sve.

To je sve za sada.

Sigurno ćemo vas obavijestiti kada budemo imali najnovije vijesti o 218. poglavlju Dr Stone.