Događa li se Wall-E 2? Disney potvrdio datum izlaska 2022.?

Prošlo je toliko godina, ali zapravo nismo čuli ništa o WALL-E 2. Neće li biti nevjerojatno otići u priču o robotima? Postoje mnoge glasine koje govore o toliko stvari vezanih za film. Mnogi su za dobivanje filma nastavka, a neki s druge strane nisu zainteresirani za nastavak filma. Danas ćemo razmisliti koje su mogućnosti dobivanja WALL-E 2.

Je li WALL-E 2 otkazan?

Pa, do sada nismo primili nikakva ažuriranja vijesti vezanih uz nastavak ove konkretne blockbuster robotske priče. Posljednje informacije o filmu stigle su do nas, govoreći da je Pixar službeno otkazao snimanje WALL-E-ja. Bilo je to definitivno šokantno i uznemirujuće za sve obožavatelje. Ali ono što je rečeno nije se promijenilo ni nakon godina čekanja. Pixarova odluka da ne snimi WALL-E 2 bila je zaista razočaravajuća za publiku. WALL-E je bio sjajan film. Animirani igrani film bio je usredotočen na znanost, robotiku, tehnologiju. Jedva vidite da netko kaže, da im se film ne sviđa. Obožavatelji filma još uvijek su zaljubljeni u njega i snažno pozivaju da se na popisu za WALL-E nađe više sadržaja.Što je s WALL-E 2: Osveta automobila?

Prije nekoliko godina čuli smo nešto o pripremi WALL-E 2: Revenge of the Auto. U početku se tada govorilo da se planira dobiti nastavak za znanstveno-fantastični film. Ali Pixarov studio je to odustao. Film bi bio drugačiji pogled na priču iz prvog filma. Da nije otkazan, onda bi sljedeće godine sigurno označilo otvaranje WALL-E 2.

3D nastavak filma čak je započeo stvaranjem i produkcijom. Ali zbog problema i pritužbi, film je otkazan jednom zauvijek. Prošlo je više od deset godina, a još uvijek jedva da smo čuli išta o objavljivanju nastavka filma na internetu. Obožavatelji su se jako nadali da će dobiti nastavak filma i stoga mislimo da bi film mogao dobiti mjesto na zahtjev publike. Ne bi li bilo sjajno vidjeti WALL-E 2: Revenge of the Auto na ekranu? Ali je li to uopće moguće?

Ako provjerimo gdje se nalazi ovaj nastavak filma, iznenadili biste se kada biste saznali da je drugi dio filma prvobitno bio planiran za sljedeću godinu, 17. lipnja 2022. Planovi za ovaj film su izvučeni prošle godine. No, konačno su se stolovi okrenuli i Pixar je službeno prekinuo film. Čak i ako film bude lansiran, sigurno neće dobiti podršku od Pixara.

Do sada nismo dobili nikakve velike ili male službene bilješke o filmu. Stoga pretpostavljamo da je još uvijek na čekanju. Također postoji velika nada da bi film mogao ponovno ući u produkcijsku traku. No, to će se dogoditi samo ako publika preuzme ovu stvar na svoju ruku, a internet zahvati peticija za obnovu nastavka filma.